Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Katolička ulična košarkaška liga

S novom pastoralnom godinom pri Odjelu za pastoral sportaša započinje i jedan novi projekt – Katolička ulična košarkaška liga. Tako će nakon malog nogometa, odbojke i stolnog tenisa, i košarkaši doći na svoje. :)

Svaka ekipa ima pravo za natjecanje prijaviti sedam igrača i dva trenera na listu igrača, a za pojedinu utakmicu može u zapisnik prijaviti najviše četri igrača i jednog trenera. Sve utakmice se igraju na jednom košu i igra se 3 na 3. Utakmica se igra do 21 postignutog poena jedne ekipe ili do 20 minuta trajanja igre (vrijeme se mjeri bez zaustavljanja). Pobjednik utakmice je ekipa koja prva postigne 21 poen, ali s minimalnom razlikom od 2 poena naspram protivničke ekipe; u protivnom se igra nastavlja do prvog rezultata s minimalnom razlikom od 2 poena.

Sve što trebate učiniti jest sakupiti ekipu i prijaviti se na e-mail: kkl.zagreb@gmail.com. U e-mailu treba navesti ime župe te kontakt podatke voditelja ekipe (ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresu).

Kako bi ova novina u radu Odjela za pastoral sportaša doprla do što većeg broja ljubitelja košarke, molimo župne animatore mladih, kao i voditelje katoličkih malonogometnih, odbojkaških i stolnoteniskih ekipa da obavijeste svoje mlade.
Autor: Petar Anić

Post je objavljen 03.09.2012. u 16:19 sati.