Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potravljemoje

Marketing

propovid

danas na blagdan matere božje naše drage gospe malo ko da nije iša u niko svetište. bogu vala po ciloj našoj katoličkoj rvackoj ima gospini svetišta tako da niko ne mora daleko ić. naša je gospa sinjska za nas posebna ne zato šta kažu da je najlipša vego šta je naše pretke obranila a i danas nas kripi jača i pomaže. zato nije teško potegnit i nanoge do njezina svetišta u sinju.
eto ove godine me je zapalo da nisan moga bit u sinju pa san iša tute pokraj gorice u vukovinu. misa je bila na travnatome igralištu. bilo je nikoliko iljada pobožni duša šta su po zvizdanu sudilovali na svetoj misi. trajala je misa dobre dvi ure. ali isplatilo se. čuli smo danas jako dobru propovid šta nije pročitana s papira vego je govorena iz srca i duše. mislijo san da tako more samo uzoriti kardinal puljić vrbosanski ali evo mogu još niki.
nisan čujo kako je se zva propovidnik kasnije ću napisat. ali ponoviću jako je me se dojmilo. tijo bi to podilit sa vami. snimijo san je na mobitel pa ću je večeras metnit na jutube barenko dijo propovidi.

op.p. propovidnik se je zva velečasni žarko ošap. čuće se još za njega ja bi reć.






Post je objavljen 15.08.2012. u 19:52 sati.