Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Daltoni-zam...

.

more.stotka.ovo-su-najveci-krivci-za-.Kune.porez.rvacka.sverceri1.noeva barka.stolica.korak.znakDaltoni-zam...
sverceriJutros sam se probudila osupnuta ispovjestima petorke iz Aržana kojima je policija stalno za petama. SD-a na naslovnici donosi sliku petorke skoro poput braće Daltoni. Vlasnici stotine prijava, „hajduci s meke granice“ kako ih tetoši novinar SD-e naivnim i navodno poštenim građanima ove opljačkane zemlje poručuju da ONI „švercuju da im sinovi ne budu prosjaci“. Oni švercuju, drugi kradu, treći otimaju, četvrti teroriziraju, peti hebu sve što nije uhvatilo pričest, šesti, šesti(?), sedmi, sedmi su debili što sve to gledaju i šute.
Čisti daltoni-zam...
U Makarskoj prije dvadeset godina nestalo je u privatizaciji „Osejave“16. milijuna maraka. Da se ne zaboravi, danas ugledni i bogati građani, bivši direktori se osuđuju na 10. mjeseci uvjetno. Pojela maca. Nitko da upita; Braćo Daltoni, otkuda vam prvi milijun?! Gdje su pare? Tko će vratiti pare?
Daltoni-zam...
Nikolovski nakon 20. godina od istjerivanja iz stana s pravomoćnom presudom provaljuje u svoj stan u Splitu. Digla se cijela država na noge da ga ponovno izbaci.
To svi vide. Tu nema daltonizma...
Kažu izašla je lista srama, lista poreznih dužnika. Kakva lista srama. To je lista za krivičare.
Čisti daltoni-zam...

Vrijeme,vreme, vrime je igara;-Care, care govedare, koliko je sati?
Haman, prošlo podne, ne budi me Majko...

.


Post je objavljen 10.08.2012. u 12:21 sati.