Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natasa12102007

Marketing

PREKIDAMO EMITIRANJE ! EKSKLUZIVNO: " Nove Vijesti iz Nesvijesti " objavljuju :

Iz (ne)pouzdanih izvora saznajemo da je naša, nekada mila i draga sugrađanka Nataša, preko noći postala veoma opasna, agresivna i osvetoljubiva vještica. Naime, kako svi već dobro znamo, naša sugrađanka je veoma misteriozno nestala, pa se eto, isto tako, misteriozno i tajanstveno, nakon 20 dana pojavila, a da se svi pitaju ODAKLE i KAKO ???



Naizgled normalnog stanja duha, Nataša nam je u telefonskom razgovoru povjerila da na duši ima duboke ožiljke prethodnog iskustva:
" Patim i pokušavam zaboraviti, ali sam iznutra sva skrhana i ne znam kako ću to zaboraviti ..." kaže naša Nata.
Naime, iako je nevjerovatno, Nataša je bila zatočena protivno svojoj volji na pustom otoku i danima fizički, seksualno i mentalno iskorištavana. Nataša nam se tajno poverila, da joj ne bi bilo toliko teško i da ne bi bila toliko isfrustirana da je otmičar ( koji je sebe nazivao veseljkom ) imao malo, bar samo malo kraći i tanji " pendrek "- kako je Nataša nazvala njegov penis, jer je tim " pendrekom " bila " šibana " danima.
Kako nezvanično saznajemo, posljedice svega ovoga su potpuno promijenile našu, nekada dragu i bezazlenu sugradjanku. Priča se da je postala zlica i opasnica, " Viđeni su mnogi muškarci kako prelaze njen prag i ulaze u kuću, ali nisu viđeni da izlaze. ", riječi su susjede koja je željela ostati anonimna, s kata iznad Natašinog, ali te priče nismo mogli provjeriti jer lokalna policija još nema nikakvu evidenciju u prijavama nestalih osoba.
I eto, dok se tako, poslije svega ovoga, muškarci prešutno boje susreta sa našom sugrađankom - žene je slave i blagosiljaju. Neki kažu da je dobila nadimak žena - mačka, jer se krije kao mačka, a nitko je vidio nije, za dana od povratku iz zatočeništva. Kruže priče da je njena osveta gadna - jer pored ograde kuće u kojoj živi, sakupljaju se životinje lutalice, kojima baca penise, koje je sakupila iz osvete (na koji način - ne znamo).
Nova parola u ovom gradu je već zaživjela i glasi:
" Čuvajte kitu da ne bude za pitu ! ".
Načelnik lokalne policijske postaje poriče cijelu priču i kaže da su ljudi dokoni i da " besposlen pop i jariće krsti ".
Ništa od navedenog još nije dokazano, ali za svaki slučaj, mi vam savetujemo da ne šetate pustim ulicama, a ako to ipak činite, neka bude danju ili u društvu.
Za slučaj da ne znate kako da je prepoznate - ekskluzivno, za vas iz anonimnih izvora, objavljujemo slike Nataše - mačke.



Post je objavljen 02.08.2012. u 07:00 sati.