Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Sezona je...




 Villa Lukrija.sl.5 krevet.komiza<SPAN style=.vis karta.ljubav.plivanje.lepo.


 Templuz.boza.c.mago.klaus.zabrinuti


Sezona je...


nona Jutros sam se probudila razapeta između Splita i Visa. Sredinom Splitskih vrata dok pirka u pojačanju jugo, jugozapadni vjetar, katamarani, brodovi, jedrilice i jahte, brode. Turistička sezona ma što govorili o njoj ne ispunjava plan onih koji se bave izdavanjem soba i apartmana. Definitivno, Talijana nema. Ne u očekivanom broju. Nema više odmora duljih od sedam – deset dana. Došli su neki novi turisti sa Dalekog Istoka, Tajvana, Kine, Japana, Skandinavci, Englezi, Francuzi, Škoti...Domaćih nikada manje. Takvi gosti obično ostaju noć, dvije, maksimalno tri. Čudan neki svijet. Nema priče za kavanskim stolom. Svi su sa svojim mobitelima, I podovima, kompićima. U društvu, a društvo bez njih.


Tukac mi se žali i kaže kako trošim vrijeme na glupost. Na blog. Kaže kako bi trebala iskoristiti dan za nešto pametno. A, to znači oglasiti slobodan apartman u Komiži- www.dalmacija.net/komiza/lukrija - od 28.srpnja, tjedan dana.


tuki 2 Pametno moje, moj Tukac.


Sezona traje. Sezona krastavaca također.


Jest Pelješki most, nije, trajekt, tunel, ponton, može manji most, koridor, može balon, durex...Spajajmo kopno, razdvajajmo narode.


E, moj Skupe, dubrovački...Dubrovačke ljetne igre u punom zamahu.


Sezona je...


turim Vrijeme, vreme, vrime je turizma. Rimtutituki, amo - tamo...I tako nekoliko puta...Idi bre...Severina...Ava, Ave, Av, Av, A...Drpička, Ribić-ka, Modrić-ka, trakavica traje... 


 






Post je objavljen 24.07.2012. u 12:27 sati.