Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1000mora-daleko

Marketing

And one day we'll look back with no regrets...

Image and video hosting by TinyPic

80 000 poseta = razlog za pisanje novog posta xD
Iskreno, zaista mi je neverovatno to što i dalje čitate ovaj blog ( stare postove, pretpostavljam ) jer pišem jednom godišnje, ali zaista nemam o čemu pisati, a nemam ni mnogo slobodnog vremena.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Uglavnom, pošto sam se već odlučio da napišem post ( letnji je raspust, pa je vremena na pretek ) neću razglabati o tome kuda i gde se kreću momci iz Tokio Hotela jer nikada te gluposti na mom blogu niste ni čitali xP Ono što bitno novo ima kod njih je to da će u nekom skorijem periodu izaći spot za pesmu "If I die tomorrow" koju je Bill snimio sa Far East Movementom i da trenutno snimaju novi album, kao i da je kamera THTV-a stalno sa njima, tako da možemo očekivati nove epizode uskoro.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kao što sam obavestio u prošlom postu, Tom je vratio dredove, a ... suprajs!!! xD Konačno mi se dopada kako Bill izgleda sa plavom kosom. Eto, došao je i taj dan. xD Ne, zaista, ovaj novi stil koji fura je fantastičan. Dopada mi se ta gomila pirsinga, tetovaža i sl. Par novih slika koje sam video, a koje imate ovde, su pree. xD


 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Na putu od Mostara do Herceg Novog sam slušao nakon gro vremena TH i to me je malo bacilo u razmišljanje, uopšte o njima. O jako lepim tekstovima koje Bill piše.

"Bio si slobodan i nevin.
Verovao si u srećan kraj.
A onda su se dani pretočili u godine
i sada si tu,
potpuno izgubljen,
a svoje stare snove si uspavao.
Tišina može da razori čoveka."

Razmišljao sam o tome kako uopšte nema loš glas. Nije neki najsjajniji vokal, ali mnogo gori su uspeli, pa niko nije podigao frku. Muzika koju sviraju je sasvim ok. I samo zbog tog Billovog androginog izgleda se napravila sva ta pompa oko njih. Ljudi zaista umeju da budu okrutni i ne biraju reči. Nemaju obzira prema tome da je taj dečak tada imao 15 godina i da se iza svog tog silnog laka za kosu i nokte, iza te neukrotive kose i nitni krije neko jako uplašen ko se tek sprema da odraste. Neko koga su svi ti komentari mogli da slome. Ali, on je odabrao da ostane jak. I istrajao je. Ipak, možda da nije bilo tolike mržnje ne bi bilo ni tolike ljubavi. Možda fanovi Tokio Hotela ne bi toliko grčevito branili svoj omiljeni bend.

Image and video hosting by TinyPic

Ne mogu govoriti o onima koji su tek došli, koji su počeli da ih slušaju relativno skoro, jer zaista više ne visim po tuđim blogovima i ne znam stavove i razmišljanja tih ljudi, ali nešto od toga mogu pročitati u komentarima koje mi pišete. Ali, mi, koji smo praktično odrastali u periodu kada se TH pojavio, zaista smo bili kao mala, luda četa koja je osećala konstantnu potrebu da se svađa, pravda i dokazuje. Sad smo prerasli to i svejedno nam je. Možda smo prerasli i TH, ko zna? Znaćemo to kad izađe novi album, a verujem da će pred nama biti neki zreliji album, jer su i oni zreliji. Neke stvari koje sad čujem, a koje sam ranije voleo, su mi smešne. Ali i dalje ima pesama koje će mi uvek ostati sjajne, kao što je "Ich bin nich ich", "Rette mich", "Hilf mir fliegen", "Totgeliebt", "Reden", "Dark side of the Sun", "Phantomrider", "Shadow", "Pain of love", "Forever now", itd.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Ne znam ni što sve ovo pišem. Jednostavno su mi se u tom putu vratile neke stvari. Uspomene na moje uvrnute tinejdžerske stajlinge u želji da ličim na Billa, na sobu sa gomilom postera, na kupovanje svih novina u kojima je i najmanja slika ili tekst i na kraju na genijalni koncert u Beogradu.
Ukoliko ovo pročita neko od vas, ranijih redovnih čitalaca, voleo bih da podelite svoje utiske o TH-u danas ili o vašim sećanjima na period kada ste ih voleli. xD
Ostatak je na vama, a ja ću biti tu da se pridružim raspravi...
Imate mahanje xD

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 14.07.2012. u 18:04 sati.