Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuharicazadjecu

Marketing

Top lista recepata

Drage čitateljice i čitatelji, novi i stari :

Primjetili ste vjerojatno da me u zadnje vrijeme nema previše često. Razloga za to je više i stanje se na žalost neće promijeniti do jeseni.

Jedan od razloga su praznici u školi i vrtiću, vrućine zbog kojih se rjeđe kuha ali i neke promjene koje su konačno na pomolu! No tek u jesen ćete moći vidjeti i o čemu se konkretno radi :.

Kako se uskoro spremam i na jedno veće putovanje neću biti u mogućnosti objavljivati postove na blogu (za facebook još ne znam) ali ću pripremati nove materijale. Nadam se da ćete u njima uživati i da će vam se svidjeti kao i neki od starih, najčitanijih postova u proteklih godinu i nešto dana, koje ovdje navodim kako biste imali ljetnu inspiraciju za kuhanje ;)

Ovo je apsolutna top lista recepata i postova i to samo onih koji su dosegli brojku od minimum 3000 posjeta u samo jednom danu, nakon što su objavljeni. Skupilo ih se i većina su iz nekog čudnog (:) razloga upravo slatke stvari.

Neke ste otvarali i po 4000 (kao npr. Firentince koji su dosegli 4500 posjeta) ali i 5000 puta u samo jednom danu (kao npr. okruglice od sira) i to me izuzetno veseli jer je to potvrda da vam se sviđa ono što na ovom blogu čitate i gledate.
HVALA VAM ZA TO :!
Hvala i uredništvu ove blog platforme.


TOP LISTA

Crno bijeli čokoladni cheesecake s Oreo keksima

Firentinci

Šah keksi

Knedle od sira

Lutkina torta od čokolade s narančama ili mandarinama

Panforte

Čarobni desert

Varaždinski klipići

Vanili kiflice

Bakine slatke pahuljice

Bakine crne krafne

Keksi s ukrasom

Udon japanska juha

Istarska maneštra

Šetnja Korzikom

mala
malo veća
velika


Šetnja Bečom

Zlevanka

Kineske okruglice od rižinog brašna

Prehranom protiv nesanice


Želim vam ugodno ljeto i neka vam vrijeme bude onakvo kakvo si priželjkujete (meni bi odgovaralo suho s pokojom kapi kiše u 7 dana, toplo s temperaturama od 25 do 30°C. A vama?)

Voli vas

Mare mah


Post je objavljen 14.07.2012. u 14:49 sati.