Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lingua

Marketing

Godisnji...

Krenulo me nesto....

Pa, kako se blize godisnji odmori (kako vec napomenuh u jednom od prijasnjih postova, klincima ovdje jos traje skola), pocinje i kod nas groznica godisnjeg... Inventurom ormara i ladica, ustanovih da cu opet ove godine biti u "proslogodisnjem" izdanju, kao i nekoliko proslih godina. Tjesim se da mi za plazu u Nasem Malom Mjestu i ne treba vise od natikaca, rucnika i eventualno badekostima..Opcionalni su: suncobran, jedno dvije-tri torbe sa sitnicarijama poput krema, 1-2 kile grickalica za klince, flastera, pribora za ronjenje, 2-3 lopte, flasa vode i ostalo...Asesoari poput sesira, naocala, ukrasnih predmeta i make-upa tamo se ne prakticiraju, tamo je sve " a la vild", dakle nije neuobicajena pojava da zene dodju na plazu "a la vild" poput amazonki, mushkarci takodjer, a djecica gologuza trckaraju uokolo. Bas se veselim !! Takodjer se prakticira sistem "ulovi sam svoj rucak" sto ce rec da ima pecarosha, zatim ronilaca u punoj ronilackoj opremi koji love hobotnice, Talijana koji love morske jezeve i krastavce...djecu pazljivo sklanjam ako vidim da se vracaju ljudi praznih kantica i mreza...glad ne pita...
Cujem da su uredili plazu, na jednoj od njih su sproveli cijevi za vodu za eventualne tusheve, sto znaci da cemo se za tri godine moc tushirat...Cak su promijenili i ulicnu rasvjetu, tako da vjerujem da cu ove godine moci cak i vidjeti koju vrstu sladoleda jedem navecer prilikom setnje, pa cak da cu i raspoznati ljude koji mi dolaze ususret...sto moze imati i negativne posljedice jer se necu moci izvlaciti, kao do sada, da doticnog/doticnu nisam uspjela u mraku prepoznati pa nisam "procakulala", osim ako ne bih primjenila taktiku "prepoznavanje na opip" sto se nikako ne svidja mom Muzu. Srusena je i centralna mjesna gradjevina nekadasnjeg policijskog pritvora, ruina koja je desecima godina udomljavala nametnike i glodavce svih vrsta i velicina. Ovdje mislim uistinu na zivotinje, a ne na ljude.
Nadam se da su povecali i broj kanti i kontejnera za smece, jerbo su prosle godine komunalni djelatnici uredno u uniformama krstarili Mjestom i biljezili smrdljive "hot spotove" bez da su povecali broj kanti...Mozda im je jeftinije izdavati kroz promotivnu akciju drvene kvacice za zacepit noseve.

Pocinjem sa pakiranjem...u glavi

Pusa svima koliko vas ima ! mama iz Amsterdama

Post je objavljen 09.07.2012. u 12:57 sati.