Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

Održan Kup Svetog Florijana u organizaciji DVD "Mladost"

Sućurački vatrogasci ovog su vikenda bili domaćini svojim kolegama iz brojnih hrvatskih dobrovoljnih vatrogasnih društava na 9. Kupu svetog Florijana, natjecanju u kojem su vatrogasci trebali pokazati brzinu i spretnost u izvođenju vježbe s opremom i štafetnoj utrci i to u kategoriji „A“ i „B“ za muškarce te „A“ za žene.

U kategoriji „A“ za muškarce pobjedu su odnijeli vatrogasci DVD-a Našice, koji su ostvarili 405,64 boda. Domaćini iz DVD-a Mladost, koji su i vježbu i štafetnu utrku odradili u najkraćem vremenu, ali su im nekoliko bodova odnijele greške u vježbi, sa osvojenih 403,49 bodova morali su se zadovoljiti trećim mjestom.

DVD Kaštel Gomilica sa solidnim rezultatom vježbe i drugim vremenom štafetne utrke uspjeli su osvojiti 399,80 bodova i treće mjesto. Druga ekipa Mladosti bila je osma od 11 ekipa koliko ih se natjecalo u ovoj kategoriji.

Četiri ekipe borile su se u kategoriji muški „B“, a među njima dominantna je bila ekipa domaće DVD Mladosti sa osvojena 419,24 boda.

Među ženama u kategoriji „A“ natjecalo se 5 ekipa, a prvo je mjesto pripalo DVD Hajdoše koje su osvojile 395,38 bodova. Ekipa DVD Mladosti imala je treće vrijeme štafetne utrke te drugo vrijeme vježbe s opremom, no zbog određenih greški i negativnih bodova, na kraju je zauzela četvrto mjesto.


Sve slike pogledajte na ovoj stranici GALERIJA SLIKA

Post je objavljen 06.07.2012. u 15:59 sati.