Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Most-ovi...



spavam.tisak.stiniva4.rolladen.roletne.podne.plaze istok.plaza j.panorama.nothing_but_criminal.pon01.opeljeseni most.mostina.Dub-F.Tudjman-. banje.inri.zamisljena

Most-ovi...
spremna Jutros sam se probudila u goloj vodi. Do pasa. bazen Nije to bilo kao na ovoj slici gdje se dragi kupa na balkonu ali nije ni daleko od količine vode u kojoj sam se našla nakon što je noćas roletna pala. Totalni mrak, nedostatak zraka, velika temperatura učinili su svoje. Probuđena u potrazi za zrakom ali i za Tukcem završila sam na balkonu. To što mi je standard pao ni po jada. Ali roletna kada ti padne sve što se dogodi poslije ima opravdanje. Svi su mi bili krivi samo ne puknuta, traka koja povlači roletnu. Starost. Zamor materijala. Zato ništa nije čudno što premijer šalje ministre na odmor. Ne mogu zamisliti što se može dogoditi da im padnu roletne dok izlažu u Saboru. Bio bi to pakao.
Dubrovčani zaista nemaju sreće sa n - hibridnih riješenja za prometnu izoliranost. Sada im Ameri putem Price Chuck, Norrisa (?), nude ponton. Da nije u pitanju opet neka Zdenka Gast?! Ako ovako nastave ne bi me čudilo da se uskoro ne ponude cepelini, prijevoz balonima.
Ono što me brine u Hrvata je izostanak realnosti i sveprisutna bahatost. Većina s Juga bi most, a nitko ne pita od kojih para. Tom logikom svi bi svoje obiteljske račune već odavno doveli u minuse. A, tko zna, možda je to prava logika. Odeš u minus, tvrtku staviš u bankrot, zaviješ u crno klijente, državi ne platiš što trebaš i onda zasviraš „kukulele“.
Dubrovnik postaje balast i omča oko vrata ovih na vlasti. Dubrovnik Zagrebu ne treba ni on Dubrovniku kako izgleda. Znao je Franjo u svoje vrijeme što će s njim.
Tako sam voljela kupanja na Banje, pecanje na Porporele, spavanje u hotelu „Sunce“ kod glumca Miše Martinovića, sladoled u Širokoj, pogled s Pila na zidine, Lovrijenac,kulu Minčeta, parkove, vaterpolo tekme Juga u staroj luci te u Gružu, trku po sarbunu na Lapadu, Vis I, Vis II, Babin Kuk, Belvedere & Lokrum...
Danas, Dubrovnik me podsjeća na posljednju utvrdu ZNA SE - HDZ-a. Otpor...
Hebe me se kako će & kada biti prometno povezani & s kim & preko čega...
Do jučer im je Neum bio dobar, danas im je problem Ne-um...
A, ja kažem, problema nema osim kad ti roletna padne...Tak*i smo mi...

novi stari mostVrijeme, vrime, vreme je mostova što starih, starijih, ali i novih.
buvljak Generalu Praljku je svejedno:- Paljba! Tuci po mostu U ime mosta !!!




Post je objavljen 05.07.2012. u 08:04 sati.