Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

Županijsko natjecanje u Jastrebarskom - 30.lipnja.2012.godine

Županijsko natjecanje u Jastrebarskom bilo je vrlo uspješno za naše društvo. Nastupili smo sa dvije ekipe: MUŠKI A I MUŠKI B.

MUŠKI A izborili su 14.mjesto od 40 vrlo jakih ekipa, dok su MUŠKI B osvojili 3.mjesto i nastup na državnom natjecanju, koje će se održati 29. rujna 2012.godine u Zadru.

Čestitke A ekipi i njihovom voditelju Darku Vukašincu na velikom trudu i ozbiljnom radu za ovo veliko natjecanje. Ekipa pokazuje veliki potencijal i iskreno vjerujemo da će u sljedećem natjecateljskom ciklusu biti više sportske sreće, te da će doći i do plasmana na državno natjecanje.

Posebne čestitke i našim veteranima koji su opet izborili nastup na državnom natjecanju. Čestitamo im na njihovoj htijenju, želji za dokazivanjem kako još nisu za penziju. Na državnom natjecanju im želimo svu sreću i spretnost, da nas opet učine ponosnima što smo DVD – Mraclin.

Veliko hvala i kumu zastave, gospodinu Mladenu Galekoviću, koji nam je za ovo natjecanje dao napraviti kvalitetne polo majice, kojima su se svi divili. Iskreno vjerujemo da će nas naš Mladen podržavati i u buduće, te da ćemo ga i dalje razveseljavati svojim predanim radom i velikim rezultatima.



Upravni odbor DVD-a Mraclin

Post je objavljen 02.07.2012. u 13:38 sati.