Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Drkadžije...

.

udri.drkici.amazonkaka.david_.jedro.k.lova.majka.najam.
Drkadžije*...
nema predaje Jutros sam se probudila na blogosferi. Na blog/u/.hr. Bolje nego na psihijatriji rekao bi neki vrli bloger. Čisto upitno. Po meni ni prvoj ni drugoj sredini ne nedostaje pacijenata. Slučaj do slučaja. Tko sam pak ja da sudim? Da dajem dijagnozu. Samo Tukica. Blogerka. Pacijent? Slučaj? Ili samo jedan od slučajeva koji jedri blogosferom. U ocijeni gdje je gore na face-u ili blogu dala bih prednost ovom drugom prostoru.
Nemam ništa protiv kada se blogeri/ce razgolite na blogu, kada izlože svoju intimu, kada zatraže pomoć, kada olakšaju dušu, ali sam protiv kada se javno učini razodjevanje nepoznatih osoba bez njihove privole.
Sve ovo ne bih napisala da nije u pitanju slučaj jednog meni jako zanimljivog lika, blogera, obrazovanog, intelektualca, pedagoga koji svoju voajersku sklonost prema ženskoj pozadini pokazuje iz posta u post. Kriomice, pedalj iznad nježnika okida fotićem u busu, na stajalištu, na nudi plaži...I uvijek iza ženskih leđa. Kada se susretne sa istinom da mnogi blogeri/ce na to ne gledaju blagonaklono nazove ih drkadžijama, obriše im komentare i zatim se prepusti rukama dragih pacijenata koji u svojim komentarima veličaju njegov lik & ne/ djelo.
Treba imati granicu. Dobar ukus. U svemu. Poštivanjem drugih i drugačijih mišljenja zaslužujemo i sami poštovanje.
Bloger koji nema hrabrosti s fotićem stati pred golo/obučeno, žensko tijelo, licem u lice i upitati:
- Gospođo, mogu li Vas okinuti? - ne zaslužuje poštovanje. Samo žaljenje, poručile bi drkadžije. Možda sve nije izgubljeno. Dolaze popravni...

zatvoreno Vrijeme, vreme, vrime je drkadžija. Drkadžije svih blogova, ujedinite se!







Post je objavljen 01.07.2012. u 11:06 sati.