Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

...........


Nedavno jedan vrlo nesimpatični čovjek ispriča vic na temu obiteljskog nasilja koji meni nije bio nimalo smiješan....meni odmah tlak skoči na 300, para krene na uši (pokušala sam napisati 'uha' ali uzrečica gubi na smislu) a iz usta mi krene bujica riječiburninmad!
Jer, u tome što netko tuče ženu 'prema potrebi' ja ne vidim ništa smiješno. Priča kolega kako je njegov tast napao punicu pa su zvali policiju. Došli mladi policajci, cura i dečko, mladi, sitni a ovaj od 120 kila 'cuka' i na njih, oni se, naravno, boje a on to osjeti. Jer mu fizički ne mogu ništa, jedino što mogu je pucati a to baš i nije jednostavna odluka. Oni su napravili zapisnik, otišli, on će dobiti novčanu kaznu (koju će žena isto osjetiti) i tako do iduće prilike. Jer, taj isti nasilnik ne napada svog zeta, mog kolegu. Jerbo je ovaj ipak malo jači i mlađi.

I svi su oni takvi. Jaki su prema slabijima.

Pa sam ja našla vrlo jednostavno riješenje. Mirku Filipoviću treba sparing partner. Pretpostavljam da mu nije lako pronaći nekog tko će pristati da ga on istuče. Sa mojoj ideom bi ih imao napretek. Pošto Mirko nije baš nešto jako visok i naizgled jak, nasilnici bi i pomislili da ga mogu srediti. E, pa kad bi ih on koji put zakačio 'zadnjim kružnim' i kad bi na vlastitoj koži osjetili kako je to kad te netko jači mlatne, razmislili bi idući put žele li biti bračni ili sparing partneri!
Pa smo jako brzo riješili nasilnike, Mirko zadovoljan, žene i djeca mirni.....svi sretni!

Post je objavljen 30.06.2012. u 22:38 sati.