Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugaladarastasevica

Marketing

10. godina UDRUGE LAĐARA STAŠEVICA


UDRUGA LAĐARA STAŠEVICA

U našem malom mjestu udruga lađara Staševica je proslavila veličanstvenih deset godina postojanja. Na proslavi su prisustovali mnogi lađari, mještani te simpatizeri udruge. Na samom početku sve prisutne je ugodnim riječima pozdravio predsjednik udruge Jakov Marević te nam rekao par riječi o povijesti udruge.

Povijest udruge:

Dana 30. lipnja 2002. godine u mjestu Staševica održana je sjednica osnivačke skupštine. Na skupštini je usvojen statut, te nakon usvajanja statuta također su izabrani članovi tijela upravljanja, te je za predsjednika jednoglasno izabran Boro Bustruc. Udruga lađara Staševica je upisana 04.07.2002. godine u registar udruga Republike Hrvatske. Dužnost predsjednika lađara su obnašali : Boro Bustruc, Miroslav Kužić, Ranko Marević, te od 2008 godine obnaša mjesto predsjednika aktualni Jakov Marević. Pored samih aktivnosti vezanih uz maraton lađa, udruga je 2009. I 2011. godine sudjelovala u koloni sjećanja na žrtve Vukovara, te sudjelovala u revijalnim nastupima na Dunavu. Prošle godine udruga je sudjelovala na prvoj Trogirskoj regati, te je osvojila 2. mjesto u veslanju i prvo mjesto u spremanju brudeta. Naravno udruga je jedan od najvećih promotora mjesta Staševice, uz to se mogu pratiti rezultati i sve znamenitosti mjesta na blogu. Pored samih veslača bez kojih udruga ne bi ni postojala, veliko hvala svim sponzorima i ljudima koji su pomagali. Zahvaljujemo se prvom generalnom sponzoru Atrium Spalatum, te sadašnjem sponzoru mesnoj industriji braći Pivac. Kroz ovih 10 godina udruga lađara Staševica je mukotrpnim radom s puno prolivenog znoja iznjedrila ove uspjehe :

-Pobjednici maratona lađa 2008. Godine
-2008. treće mjesto Bagalovića kup
-2008. treće mjesto liga mladih lađara
-2009. prvo mjesto kup grada Zagreba
-2009. drugo mjesto Bagalović kup
-2009. drugo mjesto liga mladih lađara
-2011. prvo mjesto Bagalović kup
-2011. Drugo mjesto liga mladih lađara


Udruga je ponosna na sve osvojene medalje, a posebno na osvojeni maraton lađa. Osim toga udruga lađara Staševica je četvrta ekipa koja je od osnutka krovne udruge lađara neretve osvojila maraton i organizirala veličanstvenu noć prvaka. I na kraju najveća zahvala veslačima koji su doprinijeli uspjeh udrugi lađara Staševica i zahvaljujemo svim utemeljiteljima i ljudima dobre volje koji su nam omogućili da postojimo 10 godina, te joj želimo da još dugo postoji.


Par slika sa proslave:



Podpredsjednik i predsjednik







Uploaded with ImageShack.us

Post je objavljen 26.06.2012. u 16:38 sati.