Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatskanumizmatika

Marketing

Otkup kovanica – Monetalis d.o.o.

otkup kovanicaTvrtka Monetalis d.o.o. otkupljuje kovanice (pojedinačne komade i cijele zbirke) i to redovnog, te prigodnog kovanog novca, zatim zlatnika i srebrnjaka iz svih vremenskih razdoblja, bez obzira na zemlju porijekla.

Ukoliko imate kovanice koje želite prodati, možete se slobodno obratiti na:

• e-mail: info@monetalis.hr
• telefon: +385 (0)95 858 6377
• Skype: zlatko viscevic
• Facebook: facebook.com/zlatko.viscevic

Da bi se mogla sastaviti ponuda, neophodno je da pošaljete sliku kovanice (obije strane). Bez toga nećete moći dobiti ponudu putem e-maila.


Spasite numizmatičke vrijednosti od pretopljavanja!

Danas smo svjedoci činjenice da se na svakom koraku mogu vidjeti oglasi za „otkup zlata“ i „otkup srebra“. Većina građana nosi svoje numizmatičke zbirke u takve radnje, gdje im se u pravilu za otkup plaća cijena čistog metala. To naravno nije sporno, ali nažalost tako prodani srebrnjaci i zlatnici završavaju u topionicama gdje se prerađuju u zlatne i srebrne poluge. U značajnom broju slučajeva se dogodi da se vrlo vrijedni numizmatički predmeti tako pretopljavaju i uništavaju, a nije rijedak slučaj da se tako unište i numizmatički vrijedni primjerci hrvatske kulturne baštine. Kako bi se takve numizmatičke vrijednosti sačuvale od uništavanja, najbolje je prije odlaska kod „topioničara“ konzultirati numizmatičku tvrtku i vidjeti da li se radi o numizmatički vrijednoj kovanici, zlatniku ili srebnjaku. U svakom slučaju možete očekivati da će Vam biti ponuđena veća cijena od one koju nude „topioničari“.


Tvrtke za otkup zlatnika i srebrnjaka – povećajte svoju zaradu!

Umjesto da zlatnike i srebrnjake nosite u rafinerije na topljenje, predlažemo Vam da nam se prije obratite i pogledate da li za zlatnike i srebrnjake koje imate možete dobiti više novaca no što ćete dobiti u topionici. U svakom slučaju, u mogućnosti ste da dobijete veću cijenu za srebrnjake i zlatnike koje posjedujete i da sačuvate kulturno blago od uništavanja. Prema kaznenom zakonu RH, uništavanje kulturnih dobara je kazneno djelo.

Otkup kovanica, novčanica, odlikovanja
Otkup kovanica, otkup novčanica, otkup odlikovanja - isplata odmah!
Otkup zlatnika, otkup srebrnjaka, otkup ordena i medalja - isplata odmah!
Otkup obavlja numizmatička tvrtka Monetalis d.o.o. - www.monetalis.hr

Post je objavljen 01.06.2012. u 21:21 sati.