Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitnice-za-zivot

Marketing

Prodaje se prijatelj

Teško je biti čovjek ovih dana... Najgore je biti pravi prijatelj, jer to nikada ne može biti obostrano. Pravi prijatelji su postali rijetki ko riblja čorba. Ovih dana sam obrisala par osoba. Bilo mi je teško saznanje da neke drage osobe pričaju strašne stvari o tebi. Da stvar bude gora pričaju to potpunom strancu. Osobi koja je tek dva mjeseca u našim životima. Osobi koja je frustrirana svojim životom pa tako i ljubomorna na sve ostale. Meni je žao te osobe jer nema ni upola savršen odnos sa svojim najbližima kao što imam ja.

Strašno sam ponosna na moju mamu, baku i brata. Tri totalno različite generacije, stajališta, iskustva, sudbine...ali su me jednako prihvatili takvu kakva jesam, sa svim manama i vrlinama. Hvala vam na tome! Hvala vam što niste savršeni, nego upravo takvi kakvi jeste!

Žao mi je i svih onih koji nisu osjetili pravu ljubav. Onih koji su godinama u vezi, a ne vole se od prvog dana. Ja već gotovo 3 godine svakodnevno osjetim leptiriće u stomaku. (Pitam se osjećaju li zaljubljeni leptiri ljude u stomaku.)
Svaki dan volim sve jače, a opet, osjećaj je kao prvog dana.
Ljubavi hvala ti što se svaki dan budim nasmijana i zaljubljena. Hvala ti što me činiš kompletnom osobom. Hvala ti što mi ukazuješ na greške i što si mi podrška u svemu. Hvala ti što se uz tebe osjećam posebnom. Ti si ko nesica, dva u jednom....moja največa ljubav i najbolji prijatelj. Rijetki su sretnici koji to imaju....

Kažem žao mi je, ali se ne ispričavam, niti imam namjeru i potrebu. Nije to moja krivica. I ne ljutim se zbog svega izrečenog. Malo mi je glupo što se nije imalo hrabrosti reći sve u lice, pa čak ni onda kad ste došli pred gotov čin, ali dobro. Vama na dušu. Ne ljutim se zbog svih tih pokušaja uvreda, jer vas razumijem. I ja bi bila isfrustrirana da nemam takvu obitelj i da nemam najbolju curu na svijetu.

Za kraj ću vam poželjeti da pronađete sve to pa da svu tu energiju u vama reflektirate na nešto lijepo i pozitivno.

Želim vam ugodan život i uspješnu potragu uz pjesmu "Učini bar jedan pogrešan korak".. zubo


Post je objavljen 20.06.2012. u 00:46 sati.