Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrzenicadvd

Marketing

Revijalna utakmica između NK Radnički i DVD-a Hrženica

U subotu 9.6.2012. godine na nogometnom igralištu NK Radnički Hrženica odigrana je revijalna utakmica između hrženičkih nogometaša i vatrogasaca. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen, odnosno vatrogasci su bili tvrd orah za naše nogometaše. No nakon drugog dijela i vidljivog pomanjkanja snage u nogama vatrogasaca rezultat je ipak otišao u korist nogometaša.



S obzirom da su vatrogasci prihvatili izazov te odigrali nogometnu utakmicu, na nogometaše je došao red da prihvate izazov koji su im postavili vatrogasci. Riječ je naime, o vatrogasnoj vježbi sa 120 godina starom zaprežnom špricom. Nakon kratkih uputa od strane vatrogasaca, počela je vježba nogometaša. Unatoč malim problemima s dobavom vode i mlaznicom, na kraju su mete ipak srušene.













Nakon uspješno odrađenih zadataka od strane naših vatrogasaca i nogometaša, zajedničkim snagama organiziran je i drugi dio, odnosno druženje članova iz obje udruge te mještana Hrženice uz jelo i piće. Nadamo se kako ovo nije prvi i posljednji susret dviju najaktivnijih udruga iz Hrženice, a uz malo više zajedničke suradnje i razumijevanja ovakvi događaji mogu postati lijepa tradicija koja će uz natjecanje koje organizira DVD Hrženica i međuulični turnir koji organizira NK Radnički postati treći događaj u Hrženici, na kojem se mogu okupiti mještani Hrženice te druženjem u vrijeme ove teške financijske krize barem na nekoliko sati zaboraviti na svakodnevne brige i probleme.

Post je objavljen 10.06.2012. u 10:45 sati.