Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

Moji seminari u vašem gradu: tražim organizatore

Moji seminari u vašem gradu: tražim organizatore

Četo mi u kometarima kažete da se sve važno događa u Zagrebu. Pozovite me u svoj grad i ja ću doći. Spremna sam doći u: Dubrovnik, Karlovac, Rijeku, Sisak, Dugu resu, Koprivnicu, Osjek, Viroviticu, Varaždin itd...

Ako me želite u svom gradu, pozovite me, ja ću sigurno doći.

Spremna sam doći u: Dubrovnik, Karlovac, Rijeku, Sisak, Dugu Resu, Bjelovar, Đurđevac, Split, Koprivnicu, Osjek, Viroviticu, Varaždin itd..., kud me već pozovete...


Jasno naznačite koji seminar ili radionicu želite u svom gradu...


Uvjet je da ima najmanje 10 zainteresiranih polaznika seminara ili radionice...


Svi seminari su dvodnevni, sve radionice su jednodnevne...Organizatori mojih seminara dobiju svaki seminar i svaku radionicu besplatno, kao i građu i certifikat za pripadajući seminar.


KONTAKT za organizatore i ev. polaznike je:

iridaorama@gmail.com


IRIDINE RADIONICE, SEMINARI,
Individualna savjetovanja i terapijski programi


ŠKOLA TAROTA


Škola Tarota: Učenje najraširenije tehnike divinacije i proricanja na svijetu.Ako želite postati vrsni majstori Tarota ili samo razumjeti što vam to tumači tarota govore prođite jedan ovakav seminar i naučite zakonitosti simboličkog i asocijativnog povezivanja u smislene i korisne poruke.Moći odškrinuti zavjesu neizvjesnosti, preduhitriti događaje, predvidjeti budućnost, znači prištedjeti sebi mnoge uzaludne korake u životu.

RADIONICE PRAKTIČNE INTUICIJE

Radionice praktične intuicije: Učenje osluškivanja i prepoznavanja naših unutarnjih znanja, koje će vam drastično promijeniti život na bolje.Da, istina je, znamo puno više nego li osvijestimo i iskoristimo.


SEMINAR TAKTILNE KOMUNIKACIJE


Seminar taktilne komunikacije je jednostavan terapijski postupak, koristan za sve ljude, a posebno za one koji imaju problema u vezama i sa vezama. Ako jedna slika vrijedi 1000 riječi, onda jedan dodir vrijedi 10 000 riječi.Dakle, ako se osjećate nevoljeno, prezreno i odbačeno, ako vam je nisko samopoštovanje, ako imate lošu komunikaciju sa svojom bližom i daljom okolinom, ako se često i bezrazložno svađate, ako ne možete uspostaviti emocionalnu vezu, ako ne možete održati postojeći odnos, ako idete iz veze u vezu, onda je ova metoda za vas.Možete doći i s partnerom, čak i ako ste posvađani, nitko vas neće pitati tko je kriv, nitko vas ništa neće pitati. Naročito je korisna za djecu s poteškoćama u razvoju. Nakon samo jedne radionice osjetit ćete blagotvorne učinke na svim razinama. Nakon nekoliko radionica vaša duševna, mentalna i psihička snaga će porasti toliko da ćete djelovanjem iznenaditi ne samo svoju okolinu, nego i sami sebe.

MALA ŠKOLA SIMBOLA

Mala škola simbola: Seminar o preciznoj primjeni simbola - Simboli su duhovno-psihološka abeceda. Oni su ključevi naše podsvijesti, a time i naše sudbine.Koriste ih majstori tarota, tumači snova, runa ili bilo koje druge tehnike divinacije. Znanjem o simbolima postižemo vrhunsko umijeće i savršenu preciznost u tumačenju i savjetovanju.


Seminar o temeljitom icjelovitom tumačenju snova

Snovi: Prospavamo i prosanjamo trećinu svog života. Dok naše tijelo (mozak) spava, naša duša vodi dijalog sa našim nesvjesnim, sa kolektivnim nesvjesnim i sa duhovnim svjetovima. Dok mi spavamo naša duša živi neke alternativne živote utiskujući sjećanje o tome u tkivo sna, pa se i bukvalno može reći da su snovi «vijesti iz nesvijesti». Možemo naučiti razumijevanje tih snovitih poruka koje su često vrlo bitne za naše funkcioniranje u svakodnevnoj stvarnosti.

Evolucija nam je promijenila mentalni sklop i fizički izgled, ali proces sanjanja nije ni dotaknula. Sanjamo na isti način kao i prvi, najprimitivniji pračovjek. Sanjamo svi, pa stoga ne možemo nevjerovati u snove, trebamo ih samo pravilno dešifrirati i protumačiti.

TEČAJ IZ NUMEROLOGIJE

SIMBOLIKA BROJEVA na osobnoj razini korz ime i prezime, te datum rođenja objašnjava mnogo toga u čovjekovom životu na osobnoj razini pojedinca kao i mjesto i ulogu tog pojedinca na široj društvenoj razini .

Brojevi su vidljive ovojnice bića, ideja, kvalitete. Broj je mamac za skriveno. Broj je izraz božanske proporcije. Broj je sinteza slike i zvuka, znak u znaku. Brojevi su izraz svete geometrije koja čini savršenstvo djela i svijeta.


Seminar:Karmički(arhetipski)kotač

Temeljno je da se sjetimo u svakom trenutku svog života da smo slobodna bića, jer nam je Stvoritelj dao slobodnu volju, dakle možemo biti sukreatori svoje sudbine. Izbor je naš. Ako smo u jednom trenutku svog života napravili loš izbor, nemojmo očajavati, uvjek možemo napraviti novi izbor. Naša arhetipska šema je glazba po kojoj plešemo čak i kada ne možemo prepoznati melodiju.Pošto arhetipovi izviru iz nesvjesnog, često nam se događa da radimo nešto što ni sami ne razumijemo, jednostavno nas nešto tjera na to. Zato je rad sa arhetipovima posebna škola misterija, a ARHETIPSKI KOTAČ jedinstvena metoda za neosobnu analizu osobnog života svakog čovjeka koji želi promijeniti svoju sudbinu u sudbinu sretnog čovjeka. Krug je simbol naše duše, a kotač slika našeg života. Arhetipovi su faktori uređivanja našeg psihodinamičkog života, a time i kontrolori i direktori naše sudbine. Kad god ne shvaćamo zašto nam se što događa i zašto ne uspijevamo promijeniti neželjena događanja u našem životu, korisno je napraviti arhetipsku analizu i otkriti iz kojeg arhetipa djelujemo i na koji način zamijeniti pogrešne obrasce djelovanja da bi nam život bio sretniji i uspješniji. To je prije svega duhovna metoda iako se oslanja na dosadašnja saznanja i dosege psihologije. Pošto živimo u vremenu u kojem sudjelujemo u jednom od najvećih skokova ljudskog duha prema znanju ne samo u vanjskoj prirodi, nego također i prema našoj vlastitoj unutarnjoj misteriji, vrijeme je da dublje zaronimo u nepoznati i nespoznati dio svoje duše, u područje nesvjesnog, u zonu u kojoj gospodare arhetipovi i odatle upravljaju našom sudbinom.


TEČAJ RADIESTEZIJE

Tečaj radiestezije - naučite se svrsishodno koristiti svojim vikom

Radiestezija je tehnika pomoću koje se otkrivaju pozitivna i negativna zračenja. Svaki predmet ili osoba vibrira određenom vibracijom koja mogu na osobe djelovati pozitivno ili negativnom ovisno o frekvenciji osobe.U skladu s svakodnevnim okruženjem čovjek upija različita energetska zračenja koja djeluju na njegovo zdravlje a samim tim i na cjelokupni život.Kako ona djeluju? Svaki čovjek nesvjesno ili u rjeđem slučaju svjesno osjeća vibracije i u skladu s njima reagira visak, rašlje ili biotenzor koji drži u ruci.
Svatko ima potencijala za bavljenje radiesteziom, netko ima više dara ali uz vježbu svatko se može njome baviti.


RADIONICA GRLJENJA


Radionica grljenja je jednostavan terapijski postupak, koristan za sve ljude, a posebno za one koji imaju problema u vezama i sa vezama.Ako se osjećate nevoljeno, prezreno i odbačeno, ako vam je nisko samopoštovanje, ako imate lošu komunikaciju sa svojom bližom i daljom okolinom, ako se često i bezrazložno svađate, ako ne možete uspostaviti emocionalnu vezu, ako ne možete održati postojeći odnos, ako idete iz veze u vezu, onda je ova metoda za vas.Možete doći i s partnerom, čak i ako ste posvađani, nitko vas neće pitati tko je kriv, nitko vas ništa neće pitati.

Naročito je korisna za djecu s poteškoćama u razvoju.

Nakon samo jedne radionice osjetit ćete blagotvorne učinke na svim razinama. Nakon nekoliko radionica vaša duševna, mentalna i psihička snaga će porasti toliko da ćete djelovanjem iznenaditi ne samo svoju okolinu, nego i sami sebe.

Svi polaznici seminara dobiju certifikat i scripte iz građe u kojoj su educirani.


Informacije i predbilježbe na tel.

Kontaktirajte me na:

tel.01/3635-153

mob.091/7947-904

e-mail: iridaorama@gmail.com

http://irida.blog.hr/

www.magicus.infoPost je objavljen 05.06.2012. u 16:23 sati.