Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Između redova...

.


start.zagrljaj.pride_split.kostim.forrestgump-.festivalmedfilma.ebac.cisto more.6Između redova...
horvat Jutros sam se probudila između redova. Fra Gavun jema prav.Treba truda da se prave stvari prepoznaju. Tu između. Najbolje se osjećam između prošlih dana, prošlosti i onih dana što dolaze, budućnosti. Nikada ne bih propustila sadašnjost. Stalno sam slušala kako je bilo u Kraljevini, u onoj Staroj Jugi, NDH-aziji, srećici, stoljetnoj težnji hrvatskog naroda zatim o onoj drugoj Jugi, tamnici naroda. Cijelo vrijeme su me ubjeđivali kako dolazi bolja budućnost. Osim nogometaša „Budućnosti“ iz Titograda, Podgorice, na Poljudu, ja je nisam vidjela. Eh, nisam đaba Tukica.
Zato dobro vidim sadašnjost. Ja je živim...Draga "Saveta" u liku blogerice Saraje i starlete Ave Karabatić koju smo preživjeli, znale bi nam poručiti:
- Živite svaki dan kao da ćete umrijeti sutra i spremajte se svakodnevno kao da ćete živjeti stotinu godina. Časna mi riječ,Titova...
Stojim na balkonu između trećeg i petog kata. Na kantunu šestokatnice. Glava u balunu. Razmišljam. Hvala Jugu što mi misli odnosi. Dok Tukac vježba leđa po ure, ja čitavih trideset minuta udišem ariju. Dakle jesam. Postojim.
Postoji i vrijeme. Koje prolazi. Samo ljudi misle da su ne prolazni. Ovi između. Tu oko mene. Onak, čisto filozofski...

Vrijeme, vreme, vrime je nak između, jučer & sutra. Baš današnje...


.



Post je objavljen 04.06.2012. u 11:25 sati.