Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IAKO NE VOLIM SDP-e TE REFORMIRANE KOMUNISTE - ŽENSKA JE POTPUNO U PRAVU



MLADA SDP-ovka: "Šiptari varaju, dilaju, pucaju, lažu i nisu dobri"

Helena Novak iz Trogira, tajnica stožera SDP-a za 9. izbornu jedinicu, nakon što se o Albancima na Facebooku izjasnila na sljedeći način:

"Ako ćemo pričat o Šiptarima, ima ih u Trogiru, imaju zlatarne, pekare, slastičarne. Varaju, lažu, švercaju, dilaju, pucaju, obračunavaju se na svoj način. Oni su sve samo nisu pošteni, vrijedni i dobri', napisala je 25-godišnja SDP-ovka.

Ima li ljepšeg i uvjerljivijeg argumenta od onog "imam puno prijatelja Srba, pedera, Šiptara, Židova..." nakon što ih propisno izvrijeđaš, a ne želiš ispasti ksenofob, homofob, antisemit ili nacionalist? Upravo je taj argument upotrijebila.



"A ako ćemo pričat o Šiptarima, ima ih u Trogiru, imaju zlatarne, pekare, slastičarne. Varaju, lažu, švercaju, dilaju, pucaju, obračunavaju se na svoj način. Oni su sve samo nisu pošteni, vrijedni i dobri. To je smiješno. Al neman ja ništa protiv njih. Ja pričam o Kosovu – srpskoj autonomnoj pokrajini."

Kako je zabilježio Nacional, mlada SDP-ovka se tu nije zaustavila nego je proširila ovu vanjskopolitičku raspravu i na domaći teritorij:

"Kosovo je srpski teritorij otkada je svijeta i vijeka... razumiš... ovo će se EU razbit o glavu jer su dozvolili Albancima da imaju još jednu mafijašku državu".

Zbog ovih stavova iznesenih na Facebooku Zajednica Albanaca Splitsko-dalmatinske županije protestirala je kod gradonačelnika Trogira Damira Rilje, u čemu je mlada SDP-ovka vidjela oporbeno "prenapuhavanje" jer ona nema "ništa protiv Albanaca", a uz to je i ljevičarka!


http://danas.net.hr/hrvatska/siptari-varaju-dilaju-pucaju-lazu-i-nisu-dobri



Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
------------------------------------------


Post je objavljen 30.05.2012. u 14:53 sati.