Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sitnice-za-zivot

Marketing

ratatatata

Divan dan! Prekrižih još jednu stavku na popisu želja, a to je airsoft.
Već treću nedjelju za redom se dogovaramo i uvijek se nešto izjalovi. Prvo ono bajno vrijeme o kom sam ranije izvještavala...pa onda nešto nekom iz ekipe....Ova nedjelja nam je bila zadnja nada, jer draga i drug A. idu na more.
Opet je najavljivana kiša za danas. Do 16h nisam provirivala van jer sam se bojala što ću vidjeti. I bolje da nisam gledala...jako kratko je padala kiša....cijela ekipa se pobojala da neče nikada stati. Ja nisam imala takvih problema.
Ipak je znatiželja ubila mačku.. :P
Mene su morile druge brige. Naime, što god sam dugo čekala i dočekala u večini slučajeva me razočaralo... Probijajući se kroz šumu do odredišta, izbili smo na čistinu s nekolicinom bunkera. Prvi dojam je bio loš. Mislila sam da je to premali i preotvoreni prostor za nas 12.
Na kraju je ispalo taman...trava je bila dovoljno visoka za šuljanje...bunkeri su bili odlični za utaboriti se i imati pregled terena. A opet nije bilo prejednostavno.

Zanimljiva je činjenica da su bila 4 bračna para i dva para bez papira.. :P Dogovor je bio da par ne smije biti u istoj ekipi...znači svatko je dobio dodatni poticaj. :)


Oprema me oduševila. Da raščistimo nešto...nisam pobornik nasilja, rata...ali oduvijek volim takve igrice. Ne znam zašto...možda baš ti nadobudni koji vole ratovati ne bi bili takvi da se lijepo ispušu na igricama...tko zna...
Kako bilo da bilo, COD i GTA su napravili svoje....
Dobili smo i uniforme. Meni je moja stajala ko salivena. Zaštitna maska. M4A1...Podjela na plavi i crveni tim. I borba je mogla početi...Naravno da sam bila u plavom timu i naravno da je plavi tim pobijedio. Moram priznati da sam u prvom krugu odmah dobila metak u čelo. Ali u sljedeća 3 kruga sam potvrdila onu "strpljen spašen". Fino sam se utaborila i čekala nestrpljive.. :)Moram priznati da me sada malo bole leđa i zglob, ali mi to neće pokvariti ovaj divan dan!

Kakav je bio vaš? :)
Post je objavljen 28.05.2012. u 01:19 sati.