Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ARLOVIĆ JE ČESTO GOSTOVAO NA SDP-ovim TRIBINAMA U BJELOVARU

LOPOV I BEZAKONIK NAM PRIČA O ZAKONIMA



MATO ARLOVIĆ (SDP) JE (BIO) INTRUMENTIZIRAN PO NALOGU SVOJE PARTIJE - DA PUTUJE PO GRADOVIMA I VARA NEZAPOSLENE LJUDE SA PRIČAMA I RASPRAVAMA O NOVOME "ZAKONU O RADU"

Taj stari i istrošeni političar koji nije znao reći "e-mail" postao je Ustavni sudac, njegovo imenovanje je potvrdio predsjednik Stjepan Mesić. Koji je Arloviću zajedno s još nekolicinom zaslužnih, uručio i odlikovanje za njegov doprinos u humanitarnom radu.

Izgrađen je velebni Edukacijski centar u rodnom mjestu Stjepana Mesića, u Orahovici, s grijanim bazenima i predsjedničkim apartmanom obnovljen je i luksuzno dograđen u posljednje dvije godine na vrlo sumnjiv način, i to preko Hypo kredita, novcem poreznih obveznika iz tri različita ministarstva te Grada Zagreba, a da bi stvar bila zanimljivija, iza vrlo profitabilnog projekta izgradnje stoji organizacija koja bi u osnovi trebala biti neprofitna - Gradski Crveni križ iz Osijeka.

Mesićevo "odmaralište za političare" je (sa)građeno uz pomoć tri ministra, te Bandića i Hypo banke. Tri ministarstva za odmaralište izdvojila su 11,7 milijuna kuna! Tako je do sada Ministarstvo regionalnog razvoja, Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo prosvjete doniralo 11,77 milijuna kuna (ukupno) za gradsku organizaciju Crvenog križa u Osijeku po vrlo sumnjivim kriterijima, a Ministarstvo regionalnog razvitka do kraja ove godine trebalo bi uplatiti još dodatnih 2 milijuna kuna!

Sve je to učinjeno bez odluke Vlade. U cijelu priču, osim bivšeg predsjednika Mesića, uključen je i potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks, kao i sudac Ustavnog suda Mato Arlović. Među donatorima nalazi se i Grad Zagreb, odnosno Milan Bandić s milijun kuna.


SIS posjeduje dosje Mate Arlovića u kojem se tvrdi da je on špijun KOS-a.
U dokumentima SIS-a saborski zastupnik Arlović ima kodno ime "VRBIK". Što bi u prijevodu značilo - onaj koji vrbuje...


Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
------------------------------------------



Post je objavljen 27.05.2012. u 09:20 sati.