Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JA U OVU PRIČU UOPĆE NE VJERUJEM



POLICIJA SVOJE POGREŠKE TAJI - MULJA I LAŽE - OČITO JE DA NISU PROFESIONALNO ODRADILI SVOJ POSAO.


Između 20:50 sati i 22 sata na zagrebačkom Laništu dogodila su se dva zločina. Oko 22 sata u tom kvartu došlo je do pucnjave. Neslužbeno doznajemo kako su policajci u kombiju na Laništu čekali pljačkaša poslovnice PBZ banke. Kada ih je primijetio, došlo je do pucnjave, a on je nastavio svoj bijeg u crnom BMW-u zagrebačkom obilaznicom prema jugu.

Plavci su opasnog muškarca pratili nekoliko dana jer su sumnjali da se sprema u pljačku. Nakon pljačke na Jarunu su se uputili prema njegovom stanu u Laništu gdje se nalazio sa djevojkom. Nakon što je izašao iz stana i ušao u BMW, policajaci su ga pokušali uhititi, no on nije želio komunicirati s njima. Kada je krenuo s automobilom, policajci su mu pucali u gume, dok ga je jedan plavac pokušao izvući iz automobila i pri tome se ozlijedio.

"Pucao je u glavu nadomak i naočigled policajaca"

"Tamo su policajci bili izloženi opasnosti jer je prema njima krenuo vozilom. Zbog toga su pucali u prednji dio vozila u namjeri da pogode kotače i tako ga zaustave. Međutim, on nije ozlijeđen u toj pucnjavi, nego je nastavio bijeg", rekao je šef zagrebačke krim policije Marko Mikulić.

Policajci su pljačkaša sustigli kod odmorišta Plitvice, gdje se je 42-godišnjak zaključao u BMW te nije s njima želio komunicirati, a potom si je pucao u glavu i nanio smrtne ozljede. "Da, on je pucao sebi u glavu, nadomak i naočigled policajaca, sjedeći za upravljačem automobila", rekao je Mikulić i potvrdio kako je policija jučer pucala u Laništu, kada je pokušala spriječiti njegov bijeg.

S teškim ozljedama je prevezen u Vinogradsku bolnicu gdje je oko ponoći preminuo, potvrdili su iz PU zagrebačke.

Pronašli zaštitarov pištolj i 400 tisuća opljačkanih kuna

Pljačka PBZ-a se dogodila sinoć oko 19 sati u Ulici Hrvoja Macanovića. 42-godišnjak je maskiran i naoružan prijetio troje zaposlenika starih 28, 30 i 31 godinu te 34-godišnjem zaštitaru, a iz banke je odnio nekoliko stotina tisuća kuna. U njegovom automobilu su policajci kod motela Plitvice pronašli opljačkanih 400 tisuća kuna i pištolj koji je oduzeo zaštitaru banke.

U bijegu pljačkaša s Laništa od policijskog kombija oštećena su tri parkirana automobila. Pljačkaša su na Laništu čekali specijalci, jer je bio poznat kao nasilna osoba koja je ranije već osuđivana. U potjeri su sudjelovali i pripadnici ATJ Lučko te policijski helikopter. Radi se o poznatom kriminalcu koji je zbog ranjavanja policajaca i pljački draguljarnica odležao 18 godina zatvora u Italiji. U dosjeu ima i četiri silovanja te zloupotrebu droga, a obzirom na učestale pljačke, posljednjih je dana bio pod policijskom prismotrom. Tijelo pljačkaša je nakon samoubojstva prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U Laništu, kojim se sinoć bilo vrlo opasno kretati, je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem sinoć oko 21 sata opljačkao poslovnicu sportske kladionice Favorit te ukrao zasad nepoznatu svotu novca.


Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
------------------------------------------



Post je objavljen 26.05.2012. u 18:34 sati.