Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Radionice, izložbe, predavanja... Dan otvorenih vrata HKS-a

Hrvatsko katoličko sveučilište otvorit će svoja vrata u subotu 2. lipnja 2012. godine u 10 sati svim zainteresiranim posjetiteljima, a napose budućim studentima povijesti, psihologije i sociologije. Raznovrsne radionice kao što su „Povijesni vremeplov“, „Psihološki laboratorij“, „Sociološka istraživanja“, izložbe posvećene srednjovjekovnom životu i kulinarici, izložba o životu i radu HKS-a, izložba križnog puta slikara Josipa Biffla, predavanje znanstvenika dr. sc. Tomislava Domazeta-Loše, duhovni kutak i multimedijalna učionica, ture razgledavanja Sveučilišta razlog su da subotu provedete na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Uz studente koji vas nestrpljivo očekuju da s vama podijele radost studiranja na HKS-u, dobrodošlicu vam želi i rektor, prof. dr. sc. Željko Tanjić. „Istaknuo bih ovom prigodom da smo najmlađe hrvatsko sveučilište i da nastojimo, osim znanja, našim studentima prenijeti važnost odgojne i duhovne dimenzije na temelju katoličke baštine u studiju. Želimo im prenijeti poruku da su učenje i znanost bitni, ali da je sveučilište i prostor promišljanja, traženje puta oblikovanja cjelokupne osobe“, sažeo je rektor vrijednosti HKS-a.

Uvjerite se i sami u kvalitete studiranja na HKS-u na nekoj od mnogobrojnih radionica koje je Hrvatsko katoličko sveučilište pripremilo samo za vas.

Post je objavljen 25.05.2012. u 14:18 sati.