Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KOSTURI IZ MESIĆEVOG ORMARA



Bivši predsjednik Stjepan Mesić dao je veliki intervju (11.09.2011.) begradskom Blicu u kojem je rekao da je Slobodan Milošević najveći krivac za rat, a odmah poslije njega Franjo Tuđman. NIJE BIO MILOŠEVIĆ VRHOVNI KOMANDANT NEGO STJEPAN MESIĆ, KOJI JE POČINIO RATNI ZLOČIN NAD HRVATSKOM..

"Tuđman je bio uvjeren da dobar dio međunarodne zajednice podupire Miloševića. On je jednostavno bio impresioniran Miloševićem. Franjo je onda odlučio-ako Srbija može širiti svoje granice, onda bi bilo dobro tražiti da Hrvatska ostvari svoje interese u BiH. I tako je počeo rat", kazao je Mesić. MESIĆ JE SJEDIO U NAJVIŠEM SRPSKOM PARLAMENTU,.., ODNOSNO BIO JE GLAVNI - SADA TU SERE KAKO ON NIJE IMAO NIKAKVE VEZE SA RATOM U JUGOSLAVIJI.

Kao posljednji predsjednik Predsjedništva SFRJ, tvrdi, nije imao nikakvu ulogu u razbijanju Jugoslavije, već je predlagao da republike proglase samostalnost, potpišu konfederalni sporazum i za tri do pet godina odluče hoće li dalje zajedno ili kao dobri susjedi. MESIĆ JE NAJVEĆI BALKANSKI KRVNIK I ZLOČINAC - I ONDA GA JOŠ HRVATI SEBI BIRAJU ZA PREDSJEDNIKA???

"Bolje da smo sprijećili rat, nego da smo se upustili u ratnu avanturu. Jugoslavija je imala tri integrativna elementa-Tita, Savez komunista i JNA. Tito je umro, Partija se raspala, a JNA je tražila svog sponzora. Trebalo je doći do novog političkog dogovora, ali Milošević nije želio ni federalnu ni konferederalnu SFRJ", kazao je Pressu bivši predsjednik. JESU LI HRVATI TOLIKI SLABIĆI DA IH JE MESIĆ UVJERIO U SVOJE TEŠKE LAŽI...

Nedavnu svađu Kosorice i Tadića i njihove izjave nazvao je porukama u funkciji domaće politike, jer se i u Hrvatskoj i u Srbiji zahuktava predizborna kampanja. SVE JE TO JEDNA PREVARANSKA POLITIKA, KOJA NAROD ČINI LUĐAKE...

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com

------------------------------------------


Post je objavljen 25.05.2012. u 11:57 sati.