Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pearlsoflight

Marketing

a nisan te tila!

Malo mi se odužilo piskaranje radit 10 sati dnevno na baušteli i doć doma pisat baš i ne ide skupa. Potaknuta nedavnim događajima rekla sam sama sebi da ću odvojit malo više vrimena za ovaj mali blogić jer je nekad jedino što me sprječava da bacam šalice sa kavom na ljude sa glupim prohtjevima 1/3 mlijeka na kavu sa mrvicama jebem ti cimeta. Zašto me blogić sprječava? Jer čitam toliko divnih ljudi pa mi bude ža jer iz zatvora to nebi mogla.
Ono o čemu ja želim piskarat danas je karma. Naime u jednom od dubokoumnih razgovora na skajpu sa frendicom na drugom kraju države ovih dana imamo obje dojam da nam se karma malo šprda, reklo bi se žešće. Jel se to vama kad događa? Da pijete svoje kave, gledate svoja posla, čitate svoje portale i onda vas pljusne onako iz vedra neba? Ne znam kako vama al mene to počinje nervirat, skoro ko Karamarko-Kosor sapunjara, ne moš ni paštetu više otvorit.
Neki bi rekli da je sudbina ta koja mješa karte i smije se, valjda je nekoj višoj sili smišno gledat nas bidne ljudove kako se koprcamo. Budala.

Za one moje lipe koji ovih dana hodaju sa oblakom iznad glave jedan kiss jerbo bude bolje, viruj, uvik bude sretan



Post je objavljen 23.05.2012. u 14:59 sati.