Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

Mece: LEGE vs BELJE (Kneževo) 10 : 0 (5:0)



I to je pravda? Pokušati ću vam objasniti. Svi osnivači NK Lege zajedno su igrali baš u Belju iz Kneževa. Bio je to naš klub. Guštali smo. Pobjeđivali, ponekad gubili ali bilo nam je lijepo. Onda se dogodila kritična masa nas Osječana i bio je to trenutak kada smo trebali otići, napraviti novi Klub. LEGE. Osloboditi više mjesta domaćim igračima koji su zbog nas igrali sve manje a to definitivno nije bio cilj. Naravno, ostali smo dobri prijatelji i veselimo se svakom našem novom susretu. I tako je bilo i danas. Bilo je lijepo vidjeti Mitra, Peru, Murdu, Bajčija, Brozgu, Pajića... bez obzira što su bili u dresovima druge boje od naše.
Ali (uvijek taj ali) taj klub se zove BELJE a gazda Belja je izvjesni Todorić. E sad, jednom od Lega taj Todorić nije htio zaposliti suprugu, drugom je pak otpustio suprugu, trećeg je sa poslova skladištara prebacio na nezahvalni posao odjela voća i povrća.... I dečki odlučiše. Todorić mora pasti. I pade. Sad, drugi je par opanaka to što taj isti Todorić ovima momcima uopće ne pomaže, čak štoviše no dečki imaju krivo ime za ovo vrijeme. Sinonim za nešto što nevolimo, nepravdu. I jebiga, natrpasmo ih. Ma neće nam oni zamjeriti :)
Svakako valja naglasiti da je održano i treće poluvrijeme u kom se uopće nisu osjetile posljedice ovog enormno visokog rezultata. Ipak smo mi prijatelji.
Živjeli

Strijelci: Vinko 2, Peterson 2, Zrno, Franjo, Mario, Oreč, Ilija i Kova.


Post je objavljen 22.05.2012. u 08:58 sati.