Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TUŽBA JE NAPISANA NA ZAHODSKOM PAPIRU



ĐURĐA ADLEŠIČ: Ponosim tužbu znam tko me je klevetao

Đurđa Adlešič je 2006. godine, dok je bila gradonačelnica Bjelovara, prodala tvrtki Pevec 10 hektara industrijskog zemljišta (sa cijelom infrastrukturom) za 3,1 milijun kuna, iako se njegova vrijednost procjenjuje na 52 do 70 milijuna kuna.

ĐURĐA ADLEŠIĆ U SUKOBU INTERESA

Staško Adlešić, suprug predsjednice HSLS-a i bjelovarske gradonačelnice Đurđe Adlešić, 2005. je godine dobio direktorski posao u čazmanskoj filijali tvrtke Croatia – tehnički pregledi. U godinu dana uspio je napredovati do položaja člana uprave rečene tvrtke. Croatia – tehnički pregledi firma je u vlasništvu Croatia osiguranja, a na čelu najjačeg domaćeg osiguravatelja jest Hrvoje Vojković. Vojković, pak, nikad ne bi postao direktor Croatia osiguranja da nije visokopozicionirani član HDZ-ova koalicijskog partnera HSLS-a, naime, stranke kojoj je predsjednica supruga Staška Adlešića. E da, Vojković je usput i predsjednik Nadzornog odbora Croatia – tehničkih pregleda, to jest tijela koje je gospodina Adlešića imenovalo u upravu spomenute tvrtke.

Sada slijedi proizvodnja demagoške magle iz usta Đurđe Adlešić: ona će, kaže, stvar predati parlamentarnom Povjerenstvu za sprečavanje sukoba interesa, jer želi otkloniti sumnje da je bilo ikakva pogodovanja u poslovnom napredovanju njezina muža i jer želi dokazati da svi političari, ipak, nisu isti. Neznano je, međutim, kako kani dokazati ovo potonje. Adlešićeva je, naime, prije mjesec dana, u televizijskoj emisiji "Otvoreno", tvrdila kako je njezin muž u čazmanskoj filijali Croatia – tehničkih pregleda zaposlen putem natječaja na koji se nije javio nitko osim njega, Staška, da bi se sad pokazalo da se na natječaj bila javila još jedna osoba; u istoj je emisiji tvrdila kako zaposlenje njezina muža nema nikakve veze s Croatia osiguranjem, govorila je da on radi u Tehničkim pregledima, te je lukavo propustila kazati da joj je suprug postao član uprave te firme i da za to napredovanje nije bilo nikakva natječaja, nego je odlučujuća bila volja Hrvoja Vojkovića.

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
------------------------------------------


Post je objavljen 20.05.2012. u 13:03 sati.