Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsmecka

Marketing

Kad se sa srcem kuha, kuha se Podravka juha

KAD SE SA SRCEM KUHA, KUHA SE PODRAVKA JUHA

Počelo je polako kuhanje u međimurskom loncu. Zna se koji su glavni kuharski majstori, pa bi svašta moglo ispasti iz tog lonca. Malo smo se razdvajali, sad se bumo opet spajali i kak to več ide.


Kako je NK Međimurje ostalo bez licence za 2. HNL krenule su razne varijante što će se dogoditi s klubom, a događaji vezani uz ovaj klub direktno će se odraziti na brojne druge klubove.

Održan je sastanak na kojem su bili čelni ljudi županije, grada, Nogometne škole Međimurje - Čakovec, NK Međimurje i NK Čakovec.

Glavna tema bila je NŠ Međimurje – Čakovec, a naravno time i klubovi u koje odlaze igrači iz škole. Kako je Međimurje ispalo u 3. HNL sjever gdje igra Čakovec postoji mogućnost da dođe do spajanja ovih klubova. Dva kluba u istom rangu na istom stadionu baš se i ne čini kao logična solucija pa bi spajanje trebala biti realna opcija.

Klubovi bi se trebali dogovoriti kroz dva do tri tjedna kada će opet biti održani sastanak kada će se dogovoriti što i kako dalje. Prema toj odluci postavit će se i daljnje djelovanje NŠ Međimurje – Čakovec.

Više o tome možete pročitati ovdje:
http://www.emedjimurje.hr/sport/nogomet-moguce-spajanje-medjimurja-i-cakovca



Post je objavljen 18.05.2012. u 10:47 sati.