Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

2007. godina ukratko

Održavali smo vježbe s vozilom ''Citroen'' u cilju boleg savladavanja gašenja požara vodom i pjenom, pa su odrađene 4 takve vježbe. Održana je vježba ispumpavanja vode u Šijama s novom pumpom i s 8 prisutnih članova. 6.5. sudjelovali smo na vježbi povodom Sv. Florijana u Starom Lazu , inicijativom VZO Ravna Gora zajedno sa svim društvima zajednice i s svom tehnikom te upotrebom sprava, vozila i naprava.
6.8. održana je zajednička vježba u Kupjaku na kojoj su osim nas sudjelovali i JVP Delnice, DVD Delnice i sva ostala društva VZO Ravne Gore.
10.9. sudjelovali smo na noćnoj vježbi u Staroj Sušici na prostoru ''Zavoda za krumpir'' Stara Sušica zajedno s svim drušvima VZO Ravne Gore.
17.3. na poziv županijskog uzbunjivanja odlazimo na gašenje požara kuće u Dedinu. Sudjelovali su: DVD Delnice- vozilo s vodom i pjenom, DVD Ravna Gora s i DVD Kupjak s vozilom ''Citroen'' i 6 članova.
Sudjelovali smo i na natjecanjima. Dana 12.5. u Omiišlju prvi puta nastupamo s odjeljenjem mladeži (M) na županijskom natjecanju. Na istom natjecanju nastupa i odjeljenje djece (M) . Mladež je osvojila 10. mjesto a djeca 8. Dana 23.6. nastupamo na Memorijalu ''M Majetić'' u Plešcima. Djeca zauzimaju 7. mjesto a mladež 9. Zadovoljni smo ostvareni rezulatima jer se između ostalog radi i o mješovitim odjeljenjima.
23.9. sudjelujemo na Županijskom natjecanju za članove i članice u Rijeci. ekipa Muški A zadovoljila je a ekipa žene A iz opravdanih razloga nije mogla nastupiti.
Krajem mjeseca prosinca izvršen je pregled kuća za koje nema većih prigovora. Tom prilikom podjeljeni su i vatrogasni kalendari i ubrana podupirajuća članarina.
U toj godini održavana su sredstva i vozila te registracija istih. Takodjer uplaćeno je osiguranje za članove i članice a vatrogasni je ispit položilo 13 članova i članica.
Učestvovali smo na sastancima VZO Ravne Gore, sudjelovali na godišnjim skupštinama svih članova zajednice. Isto tako bili smo na skupštinama u Puli i Plešcima.


Post je objavljen 15.04.2011. u 17:29 sati.