Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

EUROPSKA AKCIJA

Photobucket

Europa mora opet postati zdravom i jakom. Danas je bolesna i slaba, jer je u 20. stoljeću
doživjela istinski sumrak bogova. Nakon što se bijeli narodi u dva svjetska rata bijahu rastrgnuli, na Zapadu je slavio pobjedu razuzdani Rotschild-kapitalizam, a na istoku marksističko strahovlađe. Između SAD-a i SSSR-a, oba ta žrvnja istoga mlina, samostalna Europa bijaše zdrobljenom. Sovjetsko carstvo su u međuvremenu iskopčali. Sile pobjednice su se na čudan način našle na gubitničkoj strani: englesko i francusko carstvo je nestalo, a njihovi matični narodi trpe pod tuđim odlukovrhovništvom i pod najezdom tuđinaca kao i pobijeđeni Nijemci. Rusija je nakon prekida komunističkog eksperimenta smanjena i pozapadnjačena. Na ruskom istoku i jugu useljuju se Kinezi i tamo stvaraju gotove činjenice kao i Turci u Njemačkoj, Sjeverno- i Crnoafrikanci u Francuskoj ili Azijci u Engleskoj i Nizozemskoj. Svi ti osvajači u civilu nisu ovdje slučajno: križanje rasa i naroda spada u program Novoga svjetskog poretka, a njihov zaštitnik su Sjedinjene Države sa svojom vojnom mašinerijom. Trupe SAD-a stoje u tu svrhu raspoređene po mnogim zemljama u svijetu.Doduše, javna je tajna, da Amerika kontrolira svijet - ali izraelski lobi Ameriku. Taj lobi i s njime povezani gornji sloj Sjedinjenih Država su zapravi i jedini pobjednici svjetskoga rata. Priobćajnicama, politikom i odgojem manipuliraju oni skupa sa svojim voljnim pomagačima -izvršiteljima javno mnijenje u cijelom zapadnom svijetu - također i posebice u Europi. Iz toga stalnog ispiranja mozga proizišle su zabrane mišljenja „političke korektnosti“. One su u međuvremenu u mnogim europskim zemljama prerasle u kaznenopravno utvrđene zabrane govora. Na temelju takvih zakona-brnjica sjede kod nas politički zatvorenici godinama u zatvoru. Rezultat posljednjih sto godina: ponosna europska kultura postupice je propadala. Udjel bijeloga svjetskog pučanstva pao je od 30 na oko 10%. Raznoliki i posvudašnji neprijatelj nadzire naš dio zemaljske kugle politički, vojno, demografski, kulturno i privredno. Trojedinstvo Wallstreeta, Pentagona i Hollywooda, čini se, posvuda u svijetu sve ima u rukama. Unatoč tomu: ima naznaka, da se taj orijaš počimlje klimati - očito je već prekoračo vrhunac svoje moći. Došlo je vrijeme: zajednički napor svih Europljana može dovesti do slobode. Ta borba za samostalnost našega kontinenta jest zadatak, što si ga je postavila EUROPSKA AKCIJA. Neka se nitko ne oslanja na stranke i vlade! Najveći dio njih je kupljen i ucijenjen. Sloboda mora proizići iz bistrih glava i odvažnih srdaca, kao što se one okupljaju u EUROPSKOJ AKCIJI.
Uzor je oslobođenje Španjolske od maurske tuđinske vlasti prije tisuću godina. Ondašnja ideja vrijedi danas za cijelu Europu: REKONKISTA - iznovično osvojenje! Zajedno smo jaki. Ali skrajnje je vrijeme prekinuti s uspavanošću, srcedrapateljnošću i kukavištvom, prije nego „Novi svjetski poredak“ sve slobodarski nastrojene pošalje u Guantanamo. Sedam ciljeva su smjernice našega djelovanja. Tko se rječju i djelom za njih založi pripada time EUROPSKOJ AKCIJI, osloboditeljskom pokretu budućnosti.
Na nama je izbor: REKONKISTA – ili REQUIEM!
IN MEMORIAM
MILTIADES – LEONIDAS – SCIPIO – AËTIUS – KNJAZ TERWEL – KARL MARTELL – EL CID – HERZOG HEINRICH – JOHANN SOBIESKI – PRINZ EUGEN

SEDAM CILJEVA EUROPSKE AKCIJE
EUROPSKA AKCIJA je nadstranačka i izvanparlamentarna. Obuhvaća sve one Europljane, što djeluju u smislu sljedećih sedam ciljeva. Te ciljeve postiže s jedne strane prosvjećivanjem što širih krugova u svim europskim zemljama, a s druge izobrazbom stanovitoga sloja budućih nositelja odgovornosti. Obrojidba tih ciljeva ne treba označivati vremenski slijed niti utvrđivati prvenstvo – s izuzećem cilja 1: uspostava slobode mišljenja je uvjet za sve ostalo, arhimedska točka, iz koje se sadašnji ubitačan sustav mora iz temelja promijeniti.
Cilj 1: Iznovična uspostava slobodnoga govora.
Hoćemo slobodu izražavanja mnijenja, izviješća i pisanja povijesti i zalažemo se proti zakonima -brnjicama, kao što su paragraf-„huškanja naroda“ u Saveznoj Republici Njemačkoj, „Zakon zabrane“ u Austriji, „Zakon proti rasizmu“ u Švicarskoj ili odgovarajuće nepravde u drugim državama.
Cilj 2: Povlačenje svih tuđih trupa.
Hoćemo povlačenje Amerikanaca iz Europe kao i ostalih zapadnih saveznika iz Njemačke, sukladno povlačenju Sovjeta iz Njemačke Demokratske Republike i istočne Europe nakon 1990.
Cilj 3: Repatrijacija izvaneuropskih uljeza. Hoćemo kraj doselidbe iz ostalih dijelova zemaljske kugle i programe za povratak tuđinaca izvaneuropskih kontinenata. Ono što je razumno, jest politička, gospodarska i humanitarna pomoć Europe na licu mjesta, umjesto prijevoza izbjeglica u Europu.
Cilj 4: Državno samoodređenje za Nijemce u Saveznoj Republici Njemačkoj i Saveznoj Republici Austriji. Hoćemo kraj tuđega odlukovrhovništva u Njemačkoj i supripadnoj Austriji. Savezna Republika Njemačka, Njemačka Demokratska Republika i Savezna Republika Austrija su nakon rata po Saveznicima na način protivan međunarodnom pravu uspostavljene kao vazalne države. Zahtijeva se europski mirnodopski poredak sklapanjem od 1945 izostaloga mirovnog sporazuma s Njemačkom.
Cilj 5: Stvaranje Europske prisegnute udružbe.
Europski mirovni sporazum omogućuje izdvajanje iz Europske unije i Sjevernoatlantsko ga saveza pomoću europskoga saveza sa zajedničkom vanjskom i obrambenom politikom, pri po mogućnosti najširoj slobodi zemalja članica u unutarnjoj, kulturnoj, naobrazbenoj novčanoj i gospodarstvenoj politici. Povrh toga težimo uskoj suradnji s Rusijom.
Cilj 6: Prijenos novčarstva i priopćajnica u narodno vlasništvo.
1.) Bankama za tiskanje novca i vrijednosnica ubuduće trebaju ne samo teoretski, nego činjenično upravljati državni organi.
2.) Država treba privatno uzimanje kamata lišiti pravne zaštite.
3.) Pravo vođenja poslovnih banaka trebaju imati samo po državi, gospodarstvu i kulturi priznate družbe.
4.) Također i priopćajnice smiju objavljivati jedino pod nadzorom takvih odgovornih družbi, kojima se jednoznačno može utvrditi identitet. Njihova sloboda i raznolikost su samo tako mogući.
Cilj 7: Obnova baštine - borba proti dekadenciji i uništavanju prirode.
Dosta je bilo rastakanja kulture. Ogranci europske baštine moraju se iznovice preuzeti i dalje razvijati. Posebnu važnost polažemo na zdravlje mladeži i obitelji, na zaštitu prirode, biološku poljoprivredu (uključivo decentraliziranu proizvodnju sjemena) i na organski, naravisukladan razvitak u liječnistvu, prometu, komunikaciji i proizvodnji energije.

www.europaeische-aktion.org

Information:
Central Office of European Action
Jürg Vollenweider, VFB "Europäische Aktion", CH - 8910 Affoltern
zentrale@europaeische-aktion.org
Mobil: +41 78 790 44 91
Fax: +41 44 767 08 70
Training material: Ghibellinum-Verlag, PO Box 44, CH–8264 Eschenz

Post je objavljen 08.05.2012. u 19:26 sati.