Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Održan humanitarni nogometni turnir

Humanitarni malonogometni turnir "Mladi za mlade" održan je na akademiji Marić je u utorak, 1. svibnja . Na turniru je nastupilo osam ekipa ("Sv. Obitelj", "Sv. Petar", "ZMR", "KSK", "Gospa Lurdska", "Građevinari", "Bogoslovi", "Vjeroučitelji"). Većina ekipa natječe se u Katoličkoj malonogometnoj ligi, a i na ovome turniru igralo se po pravilima KMNL-a.

Turnir je započeo izvlačenjem ekipa u 9 i 30 sati, a prije početka igre, mladi nogometaši su se okupili na sredini terena u zajedničkoj molitvi. Na jakom suncu, užegloj umjetnoj travi, temperaturi od 30°C odigravala se lavovska borba. Igralo se u dvije skupine po četiri ekipe u formaciji 5+1. Prve dvije momčadi iz skupine išle su dalje u polufinale. Utakmice u skupini igrale su se po deset minuta poluvrijeme, a polufinale i finale po 15 minuta, a za treće mjesto pucali su se penali.

Za prvo, drugo i treće mjesto ekipama su dodjeljivani pehari, a dodjeljivale su se nagrade i za najboljeg strijelca (lopta), igrača (dres) i golmana turnira (golmanski dres).

Pobijedila je ekipa "Sv. Obitelj" koja ujedno igra u 1. KMNL. Rezultatom 3:2 ekipa „Sv. Obitelji“ pobijedila je ekipu „Bogoslovi“ koja je osvojila drugo mjesto. Treće je mjesto pripalo ekipi „Sv. Petar“ koja je na penale pobijedila ekipu „Gospa Lurdska“. Nagradu za najboljeg strijelca dobio je Ivan Sesar koji se istaknuo posebno na cijelom turniru svojom igrom i zasluženo osvojio nagradu i za najboljeg igrača turnira. Nagradu za najboljeg golmana turnira osvojio je Lovro Macan koji se posebno istaknuo svojim obranama tijekom cijelog turnira i posebno u zadnjoj utakmici kada je njegova ekipa pucala penale i osvojila treće mjesto.

Nakon završetka natjecanja po skupinama, održalo se egzibicijsko natjecanje u tehniciranju za limače u kojem je pobjednik dobio poklon paket Kraša, jednog od sponzora turnira.

Tijekom turnira igrači su bili posluženi proizvodima sponzora: pekarskim proizvodima, keksima, čokoladama i energetskim pićima. Na kraju turnira svim je sudionicima bio poslužen roštilj koji su sponzorirali Kaufland i Karlovačka mesna industrija. Za pečenje se pobrinula ekipa gospodina Milana Labosa iz Bistroa MZ.

Sav prihod od sponzora i jedan dio od kotizacija uplaćen je u fond "Mladi za mlade" koji pomaže studente i srednjoškolce u potrebi.

Zahvaljujemo sponzorima turnira koji su donirali svoje proizvode: Kraš d.d., Kaufland Hrvatska, PPK, Red Bull, Pekarna Marko i Rost Šport, a posebno sponzorima koji su novčano potpomogli turnir, a samim time i fond „Mladi za mlade“, to su tvrtke: Graditelj Svratišta i Eurolimbus.

Post je objavljen 04.05.2012. u 16:13 sati.