Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/llumarfolije

Marketing

Koje su prednosti prozorske folije?

Folije za staklene ovršine su danas poznat proizvod za ljude u Hrvatskoj. Nažalost, ozonski je omotač oštećen te Sunčevo zračenje postaje jače i štetnije po ljudsku kožu. Štoviše, uzrokuje i blijeđenje Vašeg namještaja u Vašem domu, predmeta ili presvlaka u Vašem automobilu te to štetno zračenje može dovesti do kožnih bolesti ili jednostavno - povisiti temperaturu u automobilu ili uredu do visokih i neizdrživih uvjeta.

LLumar folije za staklene površine

Postoje različite folije za staklene površine. Od automobilskih, za nijansiranje automobila, preko zaštitnih folija koje štite vrijednosti u zlatarnama, trgovinama, zalagaonica, automobila ili imovine; zatim dekorativne ili ukrasne folije za bilo estetske potrebe u uredu i domu te anti-grafitne folije, koje štite svoj izloge trgovina ili stajališta javnog prijevoza od vandalizma - sve one služe svojoj svrsi - zaštiti Vas, Vaših bližnjih ili materijalnih dobara.

U Hrvatskoj možete pronaći ovlaštene LLumar postavljače folija. Oni Vam omogućuju postavljanje najviše kvalitete i garantni rok na bilo koju vrstu folija. LLumar folije su ekološki prihvatljive, kao i njihova proizvodnja ... Osim toga, njihov cilj je smanjiti Vaše troškove koji se generiraju na hlađenje ljeti i grijanje zimi čak do 40% ukupno utrošene energije. Štite i od UV zraka, pretjerane topline i odsjaja. U međuvremenu, nude povrat ulaganja u roku od 3 godine. Mnoge starije građevine već imaju koristi od folija. Osim navedenih koristi koju Vam pružaju, mogu povećati vrijednost Vašeg automobila, pružiti jedinstveni individualni stil i udobnost unutrašnjosti vozila. Neka i Vaše vozilo ili građevina svojim jedinstvenim stilom izazivaju zavidne poglede prolaznika!

Za više informacija o odabiru folije za vozilo ili građevinu, kako ju kvalitetno i profesionalno postaviti, slobodno nam se obratite na dolje navedeni link. Kao posebnu prednost, u današnje doba, internet pruža priliku da još ponešto naučite o korisnosti folija za staklo, stoga posjetite naše stranice. Odaberite svoju foliju već danas!

LLumar kontakt







Post je objavljen 26.04.2012. u 13:39 sati.