Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/caimanverde

Marketing

Kubanski ambasador na našoj svirci

Ovaj petak će biti ... interesantno, u najmanju ruku. Subotom ... je to redovito.

U Habana-club dolazi Njegova Ekselencija kubanski ambasador Juan Carlos.
Čuo za nas, pa ... sretan ... šalim se, naravno.
Povodi su neki drugi, ali nam čini zadovoljstvo kad tako netko bude nazočan na svirci, ma iz kojih razloga. Kao, svojedobno, kad su u našu Karaku došli Felix Baloy i Rudy Vistel, nakon koncerta u Lisinskom (prvi koncert Salsa filharmonica).

Jedan mali osvrt na ... recimo 2 tjedna unazad. Jer, puno toga se izdogađalo.
Imali smo nastup na glavnom stage-u Green Gold centra i snimili to. Video uradak je još u izradi, no kad bude gotov ... napraviti ćemo jedan mali trailer. Svega ima, ali iskoristiti ćemo kredit uzrečice „prvi se mačiči ...“, pa da znamo za sljedeći put.Zato je sutradan, u subotu, ... a, pa baš i ne znam kako to nazvati osim „hrkljuš“. Od svirke do plesača, općenite atmosfere ... „Ludnica“ je već izlizana riječ za to, tako da ... Ponovilo se svaki put.

Pa se i ponovilo prošli tjedan – i u petak i u subotu.
Ivan, Ina, Gec ... i svo to društvo uz nas ... natjerali su i konobare da zaplešu kako god znaju i umiju i to sa tacnama. Većinom sa praznm čašama i ostalim, no ... vidio sam i jednog Hrabricu koji je to napravio i sa punom tacnom.
Uspješno.

Sa nama je opet nastupila i Yosha Jurić – sve sigurnije i upečatljivije.

I, za kraj, na stage se popeo i naš novi prijatelj iz Dominikanske Republike Héctor, više poznat kao Héctor Café. Vršljajući po njegovom web-siteu ... čovjek je nastupao sa Óscarom d´Leonom, svirao u bendu Juana Luisa Guerre. Za cca mjesec dana dolazi u HR ... i mogla bi biti interesantna suradnja. Malo merenguea.Očito ... svaki put nešto novo i nikad dosadno.
Tako i treba biti, ne? rofl


Post je objavljen 25.04.2012. u 12:07 sati.