Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetsimphony

Marketing

Love is not to be found in someone else, but in ourselves; we simply awaken it. But in order to do that, we need the other person.

Dvadeset godina i jedan dan. Vidi mene, velika sam. Odrasla sam. Imam obitelj koju volim. Dečka kojeg obožavam. I koji obožava mene. Kojem ne mogu odoljeti a da ga ne poljubim nakon svake riječi koju kaže, da me poljubi nakon svake riječi koju kažem.
Prije deset godina, onda kad mi je još bilo deset pitala sam se kako će izgledati moj život. Ne sjećam se što sam zamišljala. Ali sad ga nebi mijenjala, za sve na svijetu.
Sve te ljude koji su mi prošli i svi ostavili barem jednu dragocjenu lekciju. One koji su prošli i otišli, i one koji su još uvijek tu.
Onu tortu u ponoć, onaj poljubac, onaj smješak, onaj plać, onu tugu, onu nervozu, onaj nemir, onu igru, onu sreću, ono razočarenje, one pobjede, one poraze, one poljupce, one svađe, ona pomirenja, ona pijanstva, onu opijenost, one šetnje, one mirise, one boje, one dane. Sve dane. Svaki svekund, svaki trenutak, svakog dana, svakog sata, svake minute. Ništa ne bih mijenjala. Jer nije bitno da je savršeno, bitno je da je tvoje, da je jedinstveno i da te ispunjava.

Sretan mi rođendan. :)


Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 23.04.2012. u 22:50 sati.