Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pomozblog

Marketing

Osmijeh za Enu

"Surfajući" virtualnim prostorima, naletjela sam na članak o Eni Šarac, 17.godišnjakinji i učenici 3.razreda Ekonomske i upravne škole u Osijeku.

Ova naizgled sasvim "obična" djevojka zapravo je heroina današnjice koja se već 10 godina bori sa zloćudnim tumorom na mozgu, a glavno oružje u toj borbi su joj optimizam, upornost, snažna volja za životom, hrabrost i prekrasan, "zarazan" osmijeh koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Ena je 2003.godine tri puta operirana na KBC-u Rebro te se uspješno borila s bolešću uz stalne kontrole u Zagrebu.
2009. godine prošla je 4 ciklusa kemoterapije i od tada se nalazi na liječenju na odjelu onkologije u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu.
Na zadnjoj magnetskoj rezonanci utvrđeno je da tumor raste i predložena hitna operacija no zbog Enina dijabetesa, koji je nastao kao posljedica zračenja, operacija je morala biti odgođena.
Po preporuci neurokirurga da ode u kliniku u Belgiji, Ena će biti operirana 02.05.2012.
Ukupna cijena liječenja je 29.900 €, s time da u taj iznos ne ulaze troškovi putovanja kao niti ostali, dodatni troškovi.

U želji da pomognemo, odlučili smo pokrenuti akciju prikupljanja pomoći Eni i njenoj obitelji.
Kao i prvi puta, željeli bi smo organizirati aukciju, pa ovim putem pozivamo blogere i sve ostale zainteresirane da sudjeluju koliko mogu, pa makar i jednom kunom.

Za sve koji nisu u mogućnosti financijski sudjelovati u akciji, mogu to učiniti i na drugi način - donirajući svoje (kreativne) radove za aukciju/e, jer svaka je pomoć dobrodošla.

Aukciju započinjemo keramičkom zdjelom iz dva dijela u obliku srca.
Može poslužiti kao posuda za bombone ili grickalice...po želji.
Aukcija traje do 18.travnja u 12:00h

Početna cijena je 60kn





Post je objavljen 10.04.2012. u 22:05 sati.