Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edhunter

Marketing

Mind Mapping Pt. 7: Sound and Silence

Music is an art form whose medium is sound and silence. Its common elements are pitch (which governs melody and harmony), rhythm (and its associated concepts tempo, meter, and articulation), dynamics, and the sonic qualities of timbre and texture. The word derives from Greek ĽżĹĂąş® (mousike; "art of the Muses"). –izvor: Wikipedia naša svagdašnja

Prije svega, htio bih se zahvaliti svima koji su pratili ovaj svojevrsni samoanalitički pokus. Hvala i svima iz blog.hr koji su mi dali priliku, ali i izazov da budem bloger tjedna. Iza mene je jedan naporan tipkalački tjedan, ali sam krajnjim rezultatom i više nego zadovoljan. Uspio sam u svojoj namjeri da upoznam sebe i aspekte vlastite osobnosti. Iz sve te filozofije izvukao sam i pokoji važan zaključak.

Ovaj post je prvotno zamišljen kao oda glazbi, jer bez glazbe zaista ne bi bilo niti jednog posta na ovom blogu. U glazbi sam pronašao veću inspiraciju nego u bilo kojem drugom aspektu života. Možda baš iz razloga što postoji glazba za svaku situaciju, i osjećam se vrlo sretnim što sam u većini tih situacija uspio pronaći onu pravu pjesmu, koja je činila soundtrack koji činio moj život mnogo podnošljivijim. Htio bih naglasiti i društvenu komponentu glazbe koja me posebno fascinira. To me dovodi do jedne od tema koje nisam stigao istražiti u ovoj seriji, a to je prijateljstvo. Toliko puta mi je bilo lakše naći isti jezik s osobom koja je imala sličan glazbeni ukus. Glazba je jedan od posljednjih pravih pokretača ljudi u svijetu, i zato vas pozivam da cijenite ono što slušate, izvucite iz glazbe ono najbolje, odnosno, dopustite da glazba izvuče ono najbolje iz vas. To je ono što radim čitavo vrijeme i ne mislim stati. Dok ima glazbe, biti će i stvari za reći.

Sretan Uskrs svima koji ga slave!



Pozdrav i do čitanja


Post je objavljen 08.04.2012. u 07:59 sati.