Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Ideolog tamne Europe

Photobucket

S obzirom na sve veću poplavu afroazijskih emigranata u Europi, koji dominiraju u mnogim zapadnoeuropskim velegradovima, je važno ukazati na razloge te protueuropske politike vladajućih elita. Naime, mračna ideja o afroazijskoj Europi je davno iskovana od masona Richarda Nicolausa Grofa von Coudenhove-Kalergia - duhovnog oca današnje Europske unije.

Richard Nicolaus Grof von Coudenhove-Kalergi je bio vizionar i razvijač "Pan-Europske"-ideje. On je predložio da se Europa ujedini u političku i gospodarsku interesnu udrugu, zvanu Pan-Europa, dakle "Cijela Europa", koju je osnovao 1924. Grof von Coudenhove-Kalergi važi kao preteča današnjeg europskog identiteta, vidljivog u suvremenom obliku Europske unije. Bio je član masonske lože "Humanitas" iz Beča, što pojačava sumnje u nakane njegovih ideja, koje uživaju veliko internacionalno priznanje. Za usporedbu današnje multirasne Europe i vizija Kalergia, ćemo citirati određene odlomke iz njegove 1925 izašle knjige "Praktički idealizam":

"Posljedica je, da mješanci spajaju nekarakternost, besramnost, slabost volje, nestabilnost, nedostatak pijeteta i nevjernost s objektivnošću, svestranošću, duhovnom pokretljivošću, slobodom od predrasuda i daljinom horizonta. Mješanci se uvijek razlikuju od svojih roditelja i praroditelja"

"Čovjek incesta je čovjek jedne duše - mješanac čovjek više duša."

"Čovjek bliske budućnosti će biti mješanac. ... Euroazijsko-negroidna rasa budućnosti, izvana slična staroegipatskoj, će zamjeniti raznolikost naroda"

"Najprominentniji i -uvjereniji zastupnici kršćanskih ideja, koje se u svom modernom preporodu zovu pacifizam i socijalizam, su Židovi. ... Tim židovskim prorocima sadašnjice, koji spremaju novu svjetsku epohu, je u svemu etičko primarno: u politici, religiji, filozofiji i umjetnosti. ...
Što Židove od prosječnih građana razlikuje je da su ljudi incesta. Karakterska jačina povezana s oštroumnosti predestinira Židova u svom istaknutom egzemplaru za vođu urbanog čovječanstva, za pogrešnog kao i pravog duhovnog aristokrata, za protagonista kapitalizma kao i revolucije."

"Odlučujuća etapa do tog cilja čini ruski boljševizam, gdje mala gomila komunističkih duhovnih aristokrata vlada zemljom i svijesno prekida s plutokratskom demokracijom, koja vlada ostalim svijetom.
Borba između kapitalizma i komunizma za baštinu pobjeđenog krvnog plemstva je bratoubilački rat pobjedničkog mozgovnog plemstva, ... Glavni stožer dviju stranaka rekrutira se iz duhovne vodeće rase Europe: Židova."


"Sustav koji je zamijenio feudalizam i apsolutizam je bio demokratski; režim plutokratski. Danas je demokracija fasada plutokracije: pošto narodi nebi trpili golu plutokraciju (vladavinu novca), prepušta im se nominalna moć, dok je faktična moć u rukama plutokrata. U republikanskim kao i u monarhističkim demokracijama su državnici marionete, a kapitalisti vuku konce: oni diktiraju smjernice politike, oni vladaju kroz kupnju javnog mijenja nad biračima, kroz poslovne i društvene odnose nad ministrima."

"Plutokracija današnjice je moćnija od aristokracije od jučer: jer nitko ne stoji iznad nje osim države, koja je njen alat i pomoćnik.
Kada je još bilo krvnog plemstva, je sustav duhovne aristokracije bio pravedniji od današnje aristokracije novca: jer tada je vladajuća kasta imala osjećaj odgovornosti, kulturu, tradiciju, dok klasa koja danas vlada to nema. Pojedine iznimke ne mijenjaju tu činjenicu."

"Glavni nosioci koruptnog kao i integritetnog plemstva: kapitalizma, novinarstva i književnosti, su Židovi. Superiornost njihovog duha predodređuje ih za glavnog čimbenika budućeg plemstva."

"Židovski junaci i mučenici Istočne- i Srednjoeuropske revolucije... Biće tih muškaraca i žena, koji pokušavaju da izbave i regeneriraju čovječanstvo, je čudna sinteza religioznih i političkih elemenata: od junačkog mučeništva i duhovne propagande, revolucionarne odlučnosti i socijalne ljubavi, od pravde i samilosti. ... Ne samo revolucionarna duhovna aristokracija od sutra - i plutokratska krijumčarska aristokracija najgorih rekrutira se od Židova..."

"Ruralizacija Židovstva (glavni cilj cionista)"

"U orijentalnoj Europi će budući aristokrat više ličiti na brahmana (Indijca) i mandarina (Kineza) nego na viteza."

"Samo najplemenitijim muškarcima će biti dostupna slobodna veza s najplemenitijim ženama i obrnuto - manjevrijedni će se morati zadovoljiti s manjevrijednima. Onda će erotski način života manjevrijednih i prosječnih biti slobodna ljubav, od odabranih: slobodni brak. Tako će uzgoj plemstva za budućnost proizaći iz božanskih zakona erotske eugenike."

Photobucket


Mnogi danas Coudenhove-Kalergia nazivaju prorokom, među njima i Otto von Habsburg, nekadašnji počasni predsjednik međunarodne Paneuropska unije. Taj rasistički prorok opisuje razaranje europskih nacija, koje će živjeti u orijentalnoj Europi, koju pripremaju Židovi i koja će biti pod vladavinom internacionalne plemićke rase. Dok je glavni cilj cionista ruralizacija Židovstva, dakle, buđenje ljubavi prema narodu, zemlji, vlastitim zasebnostima, tradicijama i kulturnim dostignućima. Protuljudske vizije Coudenhove-Kalergia zagovaraju brisanje ongoga, što je priroda izgradila tokom mnogih stoljeća. Da je Stvoritelj htjeo jedan narod, stvorio be sve ljude iste, ali kao što postoje razne vrste cvijeća, tako postoje i razni narodi koji sačinjavaju divnu šarenost svijeta. Samo zlikovac može želiti uništenje božanske kreacije. Stanje u današnjoj Europi pokazuje da ljevičarska utopija Coudenhove-Kalergia nemože proći. Prirodni instinkti su kod vitalnih Afroazijskih emigranata jako istaknuti, dok oni kod Europljana sve više slabe, što je rezultt višegodišnjeg ljevičarskoj preodgoja. Umjesto jedinstvene "euroazijsko-negroidne rase" stvaraju su paralelna društva u kojima svaka vrsta živi za sebe. Susreću se tamo gde moraju (vrtiću, školi, poslu), kada vladajuće institucije organiziraju umjetne, formalne i labave multikulturalne manifestacije ili u okviru rasnih nemira.

Photobucket

Coudenhove-Kalergi je mislio prevariti prirodu i njene zakonosti, ali ona to neda i zato će se osvetiti na bolan način. Sve europske stranke plutokratskog sustava podržavaju ideje multirasne utopije, osim jedne struje, desne struje! Priroda je pak najjači saveznik desničara koji svoj svijetonazor temelje upravo na njezinim zakonima. Europski radikalni (temeljiti) desničari su jedini koji upozoravaju na tragičnu sudbinu Europe, koja će završiti u krvavim građanskim ratovima, ako se europski narodi ne vrate nadvremenskim životnim vrijednostima (duhovnost, nacija, obitelj, moral, zdrav okoliš itd.) i njenim političkim zastupnicima. Desnicu ocrnjuju sa svih strana (a tko vlada javnim mijenjem je poznato), jer kao jedina izgovara bolnu istinu i suprostavlja se protuprirodnim idejama vladajućih klika, poput one Coudenhove-Kalergia.
Alternativa je zaista samo jedna!

Šime Tolić

Destruktivni rezultat ljevičarskog multirasnog društva


Židovka poziva javno na transformaciju Europe u multirasnu tvorevinu




Post je objavljen 07.04.2012. u 14:55 sati.