Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnojaje

Marketing

Javni poziv Udruge Idro - iz mjesta Čeprljanda, otok Ugljan

Poštovani,

Ovim pismom želim Vas upoznati sa projektom za koji Udruga Idro traži Vašu donaciju. Naime radi se o izgradnji (pripremi terena) te opremanju dječjeg igrališta u centru mjesta Čeprljanda na otoku Ugljanu.

Sam projekt potaknut je od strane mještana Čeprljande te članova Udruge Idro koja je neprofitna organizacija i finacira se isključivo iz donacija te bavljenjem dopuštenih aktivnosti. Svijesni smo kako stanovništvo otoka i mjesta nije brojno te da naša budućnost ovisi o najmlađim i mladim naraštajima kojima mi kao stariji trebamo nešto dati i ostaviti u nasljeđe kako bi i oni cijenili rad i trud njihovih predaka. Na priloženoj slici možete vidjeti da se ne radi velikoj površini te da se na nju može postaviti najviše jedan tobogan, dvije ljuljačke, klackalica i eventualno pješčanik.


Po cjeniku tvrtke „Redox“ trošak iznosi cca 30.000,00 kuna (tu su uključene i gumene podloge za ublažavanje udaraca pri padu). To bi bilo prvo takvo igralište na ovom prostoru, ako izostavimo ono školsko dva kilometra dalje čija je podloga šljunak. Napominjemo, bez obzira na lolaciju igrališta ono je otvoreno za sve korisnike, kako za domicilne tako i za posjetitelje. Svi projekti koje je Udruga Idro do sad pokretala dijelom je sufinancirala Općina Preko. Isti slučaj je i sad, ali financijskih sredstava nema dovoljno za potpuno opremanje dječjeg igrališta.

Naša je želja dati sve od sebe i maksimalno napraviti za djecu. Predviđeni početak radova je 20. travnja , a završetak krajem svibnja. Nadamo se a ćete i Vi prepoznati važnost ovog projekta te nam pomoći u skladu sa svojim mogućnostima.

U nadi pozitivnog rješenja
srdačno Vas pozdravljam
Dragan Karlović predsjednik Udruge Idro


U nadi da će i čitatelji ovog Bloga poći isti smo u cijelosti objavili....



Post je objavljen 02.04.2012. u 14:29 sati.