Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

GLOBALNI TOTALITARIZAM I SPASUJUCE ISKRE

Photobucket

Stuttgart, 31.03.2012. Svatko od nas se u mladosti zapitao kojim tokom ce krenuti njegov zivot, sastavljajuci si odredjeni sistem vrijednosti. Kao orijentaciju i ravnotezu koja ga vodi kroz svakodnevni zivot. Neki od nas pronalaze sigurnost i oslonac u zivotu kroz zdrav obiteljski zivot, neki to nalaze u vjeri u svevisnjega Boga. Kao znanstveno nepobijenim bicem. A drugi pak nalaze srecu, sigurnost i apsolutnu istinu iskljucivo u ovosvjetskoj materiji.

Kao takvi su nam poznati danasnji svijetski mocnici, poznati pod nadimkom globalizatori. Svijet i mi u njemu se nalazi pred apokaliptickim scenarijima dosada nevidjenim u ljudskoj povijesti. Sve veca i zesca hajka na islamske zemlje pod serijatskim ustavima, nam pune sadrzaje tiskovnih i elektronskih medija. SAD poznate po ekspanzionizmu njihove vrste "demokracije", se godinama spremaju na pohod na Iran. Kao zadnjem bastionu vjerskih i nacionalnih prava te drustvene moralne ravnoteze. Globalizatori se u tom poslu sluze raznovrsnim metodama i strategijama. Jedna od njih je tzv. Nova ljevica, politicki i drustveni pokret koji je nastao krajem 1960-ih godina u zapadnim zemljama svijeta.

Photobucket

Kao kriticari komunizma i socijalizma koji je vladao (negdje jos i vlada) u postkomunistickim zemljama, novonastali ljevicari si zele stvoriti pozitivan imidz. Primjerice kroz zalaganja za homoseksualna prava, antimilitarizam itd.. Najveca zabluda u kojoj se zapravo nalaze, je ta da se kroz njihovu djelatnost upravo sve ostvaruje protiv cega se oni deklarativno bore. Jer ne shvacaju da su instrument, za obavljanje prljavih poslova koji dolaze iz svijetskih centara moci. Njihova beskompromisna borba protiv nacionalnih teznji, pa cak i prirodni bozji poredak, sluzi iskljucivo ostvarivanju novoga svijetskog poredka u reziji vec spomenutih globalizatora. Specificnost nove ljevice iz pokrajina danasnje SR Njemacke, se nalazi u paranoicnom nacionalnom mazohizmu nevidjenih razmjera. Pod maskom "antifasizma" se cak fizicki maltretira konzervativne minimaliste, usred suncanih dana na trgovima i ulicama njemackih velegradova. Na nadnevak 01. maja se masovno unistavaju i pale automobili, pa ponekad eksplodira i rucna granata.

Tragedija je u tome da sizofrene strukture vlade SR Njemacke, financijski podupiru novo-ljevicarske pokrete. U Stuttgartu su 2011 cak poklonili citav objekat, novo-ljevicarskim aktivistima. Koji se medju ostalim zalazu za prava transseksualaca, i dozvoli usvajanjem djece homoseksualnim brakovima. Umrezenost i organiziranost novo-ljevicara je zahvaljujuci gotovo svim sluganskim vladama iz danasnjih europskih zemalja (ne samo clanicama EU-a), na visokom nivou.

Photobucket
Klasna borba umjesto domovina!

Postavlja se pitanje zasto to u takvoj mjeri ne uspijeva i konzervativno-nacionalnom desnim politickim spektrom?! Odgovor se moze zadovoljiti i strogom medijskoj difarmaciji nacional-desnicara, te suzbijanju desnice opcije kroz drzavne institucije. No po meni se nalazi i veliki dio desnicarskog neuspjeha u mentalnom zarobljenistvu, samih nacionalista i desnicara svijeta i Europe. Bilo da se radilo o problemima s nacionalistima iz susjednih drzava, ili pak o medjusobnoj svadji i neslozi medju domicilnim nacionalistima. Zadnje se tice danasnjih (ne)organiziranih hrvatskih nacionalista. Podijeljeni na desetke pravaskih i konzervativnih stranaka, stotine braniteljskih i gradjanskih udruga, itd.. Prilika za prvi korak ka poboljsanju medjusobnih odnosa, bih se mogla ostvariti 14.04. u Zagrebu na mimohodu podrske (krivo)osudjenim hrvatskim generalima u Haagu i medjunarodnoj nacionalistickoj konferenciji u organizaciji HCSP-a. Nadajmo se i molimo Boga da se na taj dan hrvatsko ognjiste zalozi, za svijetski i europski plamen.

David Dado Jambrak

P.S. SLIKE SU IZ STUTTGARTA KAO SVI VECI GRADOVI SR NJEMACKE, KOJI SU PUNI KOMUNISTICKIH (NOVO-LJEVICARSKIH) I ANARHO-LIBERALNIH GRAFITA I NALJEPNICA!!!

KOJE PLACAJU NJEMACKI I GRADJANI EUROPSKE UNIJE!!!

Post je objavljen 31.03.2012. u 21:18 sati.