Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novac

Marketing

Obitelj vlasnika tvrtke NEĆE moći osnovati tvrtku? WTF? Linić??

Samo kratak osvrt na ovaj članak:
http://liderpress.hr/biznis_i_politika/hrvatska/obitelj-vlasnika-tvrtke-u-dugovima-nece-moci-osnovati-poduzece/

Mislim jer ovaj Linić normalan? (retoričko pitanje)
"Prema prijedlogu izmjena općeg poreznog zakona koje je pripremilo Ministarstvo financija osim mogućnosti javne objave poreznih dužnika novost je i zakonska odredba koja će braniti svima koji iza sebe ostavljaju tvrtku u dugovima, kao i članovima njihovih obitelji, da u idućih deset godina osnuju novo poduzeće."

A da ukinu d.o.o. i zabrane svima da imaju tvrtke? Kaj ja kao poduzetnik ne mogu propasti? Što je s onime 9 od 10 biznisa propadne? Pa kakvo je to poticanje poduzetništva? Nitko iz moje obitelji sljedećih 10 godina ne smije pokrenuti svoj biznis?!?!??!?!? ISUSTIBOG!!!

Prvo ono sranje da se ne mogu isplaćivati plaće bez doprinosa (kao da se do sada moglo) a sada još i ovo? Umjesto da pogledaju po ID obrascima koji se predaju svaki mjesec tko ne plaća doprinose i ne nagaze ih oni će sada izmisliti neke pizdarije i svima zakomplicirati život do jaja dok će muljatori i dalje muljati. Fakat su gamad nesposobna (isprika na pjesničkoj figuri)

Uvođenje poreza na dividendu "fakat" pomaže i potiče poduzetništvo, kazne zatvora za neisplatu plaća, zabrana otvaranja tvrtke,... još malo pa možemo preseliti na fucking Kubu ili neku tako malo liberalniju državu.

Ja fakat ne razumijem te političare / birokrate koji su totalno nesposobni rješavati probleme već samo znaju zagorčavati život onima koji pošteno rade svoj posao.

Morao sam ovo napisati da ne puknem :)

Post je objavljen 26.03.2012. u 07:40 sati.