Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nightwishqueen

Marketing

Baby and Me

Yup, surprise!!! party New post je već ovdje!
Dvoumila sam se između yaoi manga posta i movie posta... i ovo je pobjedilo... tako da znate koji post slijedi iza ovog, i već znam o kojim mangama ću pisati.
No da se vratimo na ovaj post! O ovom filmu sam već duže vrijeme htjela pisati, ali nikako da ga uvrstim među postove... tako da, sada je krajnje vrijeme za dobar filmček! yes


Baby and Me je film podrijetlom iz Koreje u kojeg sam se zaljubila! cerek
Nije me ovoga puta bilo teško ovojiti jer je film full zabavan, a i sviđa mi se tema moram priznati... malo me čak podsjeća na Aishiteruze Baby anime, al opet, ovaj film nema veze sa tim i drugačiji je.

Zamislite, on je razmaženo derište, i baš njemu odjednom sa neba padne uloga oca, i to kada mu najmanje treba! Ne radi, ide u školu tj. maloljetan je, a još k tome su roditelji odlučili uzeti odmor i ostaviti ga na neko vrijeme samog u u kući da ga nauče lekciju, i baš kada mu to bude jedan udarac, na vrata "pokuca" malena beba i ne ostavlja mu izbor već ulogu oca!
No, nije sve tako zabavno kako se čini, i moram priznati da je film puno bolji nego li sam očekivala! Doslovce me stegnulo grlo na kraju i svaka sekunda je bila napeta! yes

Mislim da je ovaj film za širu publiku i da će vam se jako svidjeti!
Enjoy!

p.s. film ima i neke zbilja weird likove... yup zubo

Baby and Me...Post je objavljen 24.03.2012. u 04:29 sati.