Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karmelo

Marketing

Doviđenja.....

Dragi moji prijatelji, posebno prijateljice, prvo vam se želim zahvaliti na pažnji koju ste polagali na moje umotvorine ovih godina. Drugo, hvala na strpljenju u komunikaciji kada sam znao biti zadrt, isključiv i neargumentirano presiguran, što je vjerojatno pogrešno po defaultu. Mada sam nekada to bio namjerno, tek da isprovociram jasnije odgovore, a i da potaknem diskusiju. Naime, mada vam se kadikad moglo učiniti i drugačije, nisam toliko narcisoidan da je svha ovoga bloga pretežno bila da ga čitate, da se hvalim čime, nego upravo razgovor, diskusija, s vama. A svojim sam pričicama pokušavao usmjeravati tu diskusiju na područja i detalje koji su me zanimali, gdje sam osjetio potrebu nešto razjasniti i potvrditi, ili možda ne. Kako su moja zapravo jedina prava tema, zanimacija i zabava, međuljudski odnosi, a unutar njih muško-ženski odnosi, tako sam i koristio upravo takve sličice. Uz ponešto politike, koja je, ako ju svedemo na osnovu, opet zapravo struktura izrasla iz pokušaja formaliziranja, organiziranja, međuljudskih odnosa, ukrštanja životnih stavova i vrijednosti, odnosno pokušaj uređenja istih u skladu s ljudskim vrijednostima.
Ovakvo je mjesto sigurno jedna od boljih prilika da se upoznaju zanimljivi ljudi, zanimljive logike i stajališta, da se, rječju, doista prošire vidici, odnosno nekako standardiziraju općenita stajališta. Dakako, zbog puno lakšeg širenja kruga "ispitanika", mogućnodti diskusije s različitijim ljudima nego li je to moguće vani. Pa i s manje maski, kočnica i siguronosnih bravica. Iskrenije!
Hoću reći, kako mi je komunikacija putem bloga svakako lijep doživljaj, osobito s neokolicinom dragih blogerica kroz dulje vrijeme, ali i nekim drugim, kroz dulje ili kraće epizode. Pa sve do jedne koju sam davno počeo zvati Princezom, zbog jedne interne šale, a koja je ispala iznimno draga iznimka po nekoliko kriterija, pa time čak postala dio prilično uskog kruga žena koje držim važnim za svoj život u esencijalnom smislu!
Zbog velikih životnih promjena koje su mi na vidiku, promjene posla koji mi je ostavljao puno vremena i za ovu djelatnost, mjesta rada i života, pa i skoro svih drugih okolnosti, mom blogu je ipak došao kraj. Ionako sam u posljednje vrijeme stekao dojam da sam uglavnom rekao sve što sam imao oko tema koje su ovdje dominirale, da se počinjem ponavljati, a što je besmisleno trošenje vašeg i mog vremena.
Svakako ću i dalje, kada mi okolnosti dopuste, zaviriti ovuda, provjeriti što se dešava sa svima vama, kako napredujete i tako to, ali, bar za jedno duže vrijeme, niti približno tako aktivno. Stoga vas sve skupa lijepo pozdravljam, želim vam svako dobro i da svakako i dalje pokušavate održati na životu, ili oživiti, dijete u sebi, dijete sposobno za istinsko veselje, bezgraničnu i bezuvjetnu ljubav, te svaku lijepu šansu koja već naiđe, ukrsti svoju putanju s vašom! Pa makar rezultat bio i "samo" izniman sexualni doživljaj, bez ikakvih konzekvenci na daljnje gibanje Svemira....
Naravno, i da još dugo tipkate.....

Do viđenja, dakle....kako bi Pjesnik rekao, u nekom drugom gradu i u nekom drugom cirkusu.....
S poštovanjem, vaš Karmelo!


Post je objavljen 21.03.2012. u 08:53 sati.