Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

The Walking Dead S02E12 - Better Angels



Ocjena epizode: 4,5 / 5 thumbup

Grupa saznaje da bi netko ili nešto tko je opasan za život mogao biti u blizini farme. Dok noć pada, Rick, Shane, Daryl i Glenn odlaze u šumu kako bi riješili problem da bi grupa preživjela...ali se puno više spletki stvara među njima samima...



Već se bližimo kraju. Predzadnja epizoda nam donosi mnogo zanimljivosti i dosta događaja će zadovoljiti jedan dio publike, dok će drugi pak ostati razočaran ovakvim ishodima pojedinih epizoda. Najveći preobrat dosad, a usto i najveći THE happening događa se upravo u ovoj epizodi, no o tome ćete sami morati diskutirati nakon što to pogledate, da me ne bi spopali neki zli komentari kako spoilam seriju :)))
Zapravo, jedina mana ove epizode je nekoliko scena u noći, tj. mračne scene koje nisu bile čak ni savršenom oku vidljive oko 5 minuta, te se nije mogao ni razaznati lik koji nastupa...osim toga, mislim da je ovo još jedna odlična epizoda. Čudno je kako su sa više odličnih krenuli tek u drugom dijelu ove serije...vjerojatno se uštimavala priča oko farme, pa je i razumljivo da se polako s te farme jednoga trenutka mora otići, a mislim da je to vrijeme upravo došlo, a to bismo mogli vidjeti u sljedećoj epizodi. Kako nisam čitao strip, ne znam što će se dogoditi, tako da mogu samo nagađati, ali sam uspio na neki način predvidjeti ovu epizodu, pa vjerujem da će se otprilike sličan scenarij iz moje glave prenijeti i na ekran...družina se polako raspada, sezona se privodu kraju. Neka i završe u ovom tonu i ja potpuno zadovoljan.

Post je objavljen 13.03.2012. u 00:50 sati.