Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mateo

Marketing

Surv'AJVAR' na Gologuzom otoku




Još jedan očajnički potez RTL televizije u prime-timeu, vjerovatno ste skontali a gdje i ne bi od tolikih najava i odbrojavanja dana do početka showa jada i čemera počelo emitiranje ''survivora'' .
Taman kad se čovjek ponada,, hvala ti sv. Jeremije jer nemoram više gledati inteliblentave i maloumne elitne budaljaše u kojekakvim farmama i Kućama kako prosipaju biserje glupoće i na taj način doslovno pljuju po udarnom terminu televizije , oni meni u krupnom planu na ekran 'drmnu' Survivor sačinjen od ' žali bože praha zemaljskog' ljudi sa scene i to ne samo Hrvatske scene nego scene zamislite gotovo cijele bivše jugije .Pa da drug Tito vidi šta se radi mogao bi odmah Kostariku preimenovati u 'Goli otok' ili ''Gologuz otok'' .
I što čovjek da kaže na sve to kad već u prvoj minuti prilikom predstavljanja 'divljači' skužiš tko će te okupirati naredni period .. i odmah na početku ni više ni manje Kurabatićka starletica Ava zateče te svojim izjavama o inteligenciji , otkrivanju tople vode koja je davno otkrivena umjesto da je ostala gdje je i bila i nastavila radit sto je i radila ona se prijavi u showu i eto ti ''jebačke filharmonije'' čisto da umreš. Iz loze glumaca tu nam je jadna Begovićka u pratnji kćerke , s obzirom na to da su plemena prisutna u džungli gdje se nalaze mislim da bi majka i kći mogle prve dobiti pristupnicu za članstvo , ovih dana su malo neuračunljive još onako izgorene i crvene imaju sve predispozicije.Stvarno nisam naumio ocrniti sve kandidate i neću vjerujte mi , ali jednostavno ne osvrnuti se na nesvrstanu i neodređenu Grdićku bio bi smrtni grijeh , očigledno je da se ona drži one '' Kud svi tu i mali Mujo'' ali dok sise i guzica žare i pale , naša Alex očito nema brige , na ekranu je od 0-24 , a pametnu prozbori svake prijestupne i to vjerojatno kad je pod utjecajem nekog ''laksativa za mozak'' eh još da to postoji ja bi bio diler Grdićki i ekipi ...
Moj savjet ako ste nekada neraspoloženi i nikakvi upalite TV i potražite Survivor ,naćulite receptore u ušima i smijte se provalama s Kostarike , samo budite oprezni jer glupost doista nekada moze biti zarazna.


Post je objavljen 12.03.2012. u 23:22 sati.