Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/greenhorns

Marketing

flash news!

Nije se nitko sjetio pisati već jako dugo pa ću ja...

Sezona 2011

Ove godine se igralo i kup natjecanje uz prvenstvo, duplu krunu su uzeli deki iz Ogulin Knights-a, vidi se da su trenirali i uložili uz Split Seawolvse najviše napora u ovoj sezoni jer su to bili finalisti prvenstva.
Indisponirani Greenhornsi u borbi za 3. mjesto izgubili od Zagreb Capitalsa.
rezultate neznam jer su se glasila pogubila.....
ništa, 2011. ide u ladicu zvana zaborav....

2012.
promijenilo se vodstvo lige tako da Sean Caig više nije predsjednik već Zoran Katić te se nadamo poboljšanju rada cijelog saveza.
EEEE da, novosti su da se od ove godine igra 7vs7 semi-contact što izgleda ovako http://www.youtube.com/watch?v=ez4nQXrvOAg znači novosti su da ima OL i DL koja se ''rempla'' te WR i CB se mogu prvih 5 yardi (4,57m) isto gurati te lateralno dodavanje u igri kao u rugbyu. Priključilo nam se dosta novih ljudi što starijih što mladih. Ova sezona se shvaća ozbiljno pa smo umjesto nedjeljnog treninga uveli i noćne treninge utorkom i četvrtkom na kojima se zasad radi na snazi pošto će turniri biti zahtijevniji.
Priključili su se nove ekipe u ligu Velenje Miners i što mi je posebno drago Zagreb Raiders koji su do sada bili isključivo tackle ekipa, a ispali Zagreb Capitalsi, tako da će ove sezone flag ligu igrati ovi klubovi

Bjelovar Greenhorns
Ljubljana Silverhawks
Sv. Nedelja vikings sa Samoborom
Split Seawolves
Ogulin Knights
Zagreb Raiders
Velenje Miners
Zaprešić Saints

eto za sada to je to....

Post je objavljen 11.03.2012. u 09:51 sati.