Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

134-ta redovna izvještajna skupština DVD-a Virje

Stožerno društvo DVD Virje u nedjelju 4. ožujka održalo je svoju 134. redovnu godišnju skupštinu na kojoj su osim članova bili predstavnici 35 vatrogasnih društava, predstavnici udruga, načelnik općine Virje Mirko Perok, zamjenik predsjednika HVZ-a Mijo Brlečić, predsjednik VZŽ Ivan Golubić, predsjednik VZO Virje Goran Matoničkin, zapovjednik JVP Đurđevac Marijan Kicivoj i drugi.



Drago Hatadi, predsjednik društva, pozdravio je i otvorio rad godišnje skupštine, koju je ujedno i vodio. Tajnik društva Velimir Sobota podnio je izvješće o radu društva za 2011. godinu. Blagajnica Štefica Baruškin, podnijela je blagajničko izvješće, a Mirko Horvat, najstariji član DVD-a i aktivni član limene glazbe pročitao je izvješće o radu limene glazbe. Prošle godine društvo je kupilo novo navalno vozilo i kombi.



Plan rada i financijski rad predložio je zapovjednik društva Saša Gregar. Goran Matoničkin istaknuo jako dobru suradnju DVD-a Virje sa svim članicama VZO-a, a Marijan Kicivoj istaknuo vrlo dobru suradnju na operativnom planu DVD-a Virje i JVP-a Đurđevac.



Ivan Golubić zahvalio na dobroj organizaciji županijskog natjecanja i pohvalio nastupe natjecateljskih ekipa, koje su lani osvojile 31 pehar, zaželjevši dobre nastupe ekipama koje će sudjelovati na državnom natjecanju u Zadru u mjesecu rujnu ove godine. Usvojen je i Statut društv



Mijo Brlečić također je pohvalio rad DVD-a Virje na svim poljima djelovanja, a Mirko Perok ispred Općine i u svoje ime pohvalio je rad i vatrogasaca i limene glazbe napomenuvši da su oni neizostavan element u svim događanjima u općini i šire.



Izvjestitelj VZŽ Koprivničko-križevačke

Dragutin Rendić

Post je objavljen 07.03.2012. u 08:01 sati.