Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najbrze-vijesti

Marketing

Strašno kako danas izgleda nekad traženi model

Carmen Campuzano je meksički model i definitivno nije imala sreće prilikom plastičnih operacija. Ovaj, nekada traženi model, podvrgnula se operacijama nosa i zastrašujuće je kako danas izgleda.

Carmen Campuzano (41) rekordna se tri puta našla na naslovnici Voguea, 80'-ih i početkom 90'-ih bila je jedan od traženijih modela, ali to je za nju postala prošlost. Zbog ovisnosti o drogama i alkoholu njezin se život pretvorio u katastrofu, piše famousplastic.com.

Dok je bila drogirana pregazio ju je Taxi, slomila je prste i ruku do te mjere da joj je bila potrebna rekonstrukcija. Bila je smještena u psihijatrijsku bolnicu, a pokušala se i ubiti prekomjernim količinama kokaina nakon čega je izgubila skrbništvo nad svojom djecom.

Nije teško zaključiti da su i plastične operacije rezultat njezine krive procjene, a definitivno joj nakon takvih zahvata šmrkanje kokaina nije išlo u prilog.

Osim toga, postoje priče da je jednom, kada je stala u svinjski izmet, pokupila bakteriju koja jede meso. Tom se bakterijom zarazila i zbog toga joj nos izgleda kao da nestaje.

Hot.hr

Post je objavljen 06.03.2012. u 12:20 sati.