Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravici

Marketing

Smjehom sam pobjedio ljutnju

Probudila sam se sva ljuta. Bila sam ljuta na cjeli svijet. U školu sam išla sva ljuta zato što sam dan prije dobili jedinicu. Prijatelji su me poslije škole zvali znali na igru,ali ja se nisam htjela igrati. Mama i tata su došli s posla. Nisam znala kako da im kažem za tu jedinicu. Nekako sam rekla mami i tati i njih zarazila ljutnjom. Svi smo bili ljuti. U školu je došao novi učenik Smješko. Pod odmorom je nasmijavao cijeli razred,a uspio je i mene nasmijati. Odmah mi je bilo lakše. Zaključila sam da šalom mogu poljubiti svu ljutnju u meni. A i upravo ispravila sam onu jedinicu.

LARA ŠIMUNOVIĆ

Smijeh je lijek za tugu i žalost. Reci svom bližnjem zašto si tužan. Kad sam tužna i bolesna moja prijateljica dođe i razveseli me.Odmah budem sretnija i vedrija. Svaki dan se igramo u smijehu,radosti i vedrini.Mi smijehom pobjeđujemo sve žalosti. Prepojučujem svima smijeh je najbolji lijek za tugu i bol.

Gabrijela Pavunčec

Jednog dana kad sam se vratila iz škole otišla sam u svoju sobu i vidjela veliki nered. Bila sam jako ljuta na svoju sestru jer nije pospremila sobu,a obećala je da će soba biti čista kad se ja vratim iz škole Mama joj je rekla da pospremi sobu,i ona naravno nije htjela, jer je tvrdila da nije ona napravila nered.I naravno, kao što uvijek bude ja sam morala pospremiti sobu. Jako sam bila ljuta na nju. No malo kasnije ona mi je došla i rekla da joj oprostim i da me jako voli te se počela smijati tako smiješno, da sam joj ja odmah oprostila i počela se smijati s njom. Tako sam smijehom pobijedila ljutnju. naughty

Karla Pavić










Post je objavljen 01.03.2012. u 12:38 sati.