Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

ODLIČAN REZULTAT IZ VRGORCA

VRGORAC GTP - PORTO TOLERO 1:1 (1:1)

Sve kladionice su prognozirale čistu pobjedu Vrgorca, dok su Porta označili kao totalnog autsajdera koji nema što tražiti u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog Kupa! Izgleda da mnogi ne znaju koliko ovakve utakmice znače i jednima i drugima, te kakvog je karaktera ovaj derbi. Još jednom obje momčadi pokazale su veliku borbenost i želju za pobjedom te smo uvjereni da će u Pločama u uzvratu biti pravi spektakl.

Počelo je odlično za domaćine. Prva minuta, prvi napad i Vrgorac vodi 1:0. Mijatović je primio loptu na lijevoj strani, obrana Porta se nije dobro snašla, te šalje loptu na drugu stativu gdje je ostao sam Lalić koji pogađa za vodstvo Vrgorca. U 5.minuti Porto se vraća u igru. Marković uz liniju igralištu provlači Bebiću loptu kroz noge i snažno gađa drugu stativu gdje se našao Bošković koji poravnava rezultat na 1:1.

Na kraju se pokazalo da je to sve od pogodaka, ali i nekih lijepih akcija. Do kraja susreta Vrgorac je imao posjed lopte, kružili su s loptom, ali nisu uspjeli uputiti niti jedan ozbiljan udarac prema vrataru Batinoviću. Porto Tolero odigrao je savršenu obranu sa brzim kontrama, imao je izglednije prilike od domaćina, ali, nažalost, lopta nije htjela ući u protivničku mrežu.
U prvom poluvremenu, nakon brze kontre, Pear se našao u šestercu Vrgorca. Izbacio je jednog igrača i našao se u prilici pucati ili dodati samome Džeki na drugoj stativi, ali igrač Vrgorca mu u zadnji trenutak podapinje nogu. Čisti penal ! Ali suci Knezović i Pavlov ne sviraju ništa, sigurno od straha od navijača i uprave kluba!

Vrgorac je imao velikih problema sa prekršajima te je to iritiralo domaće navijače. Nažalost, uvijek se nađu pojedinci koji ne mogu kontrolirati svoj bijes. Tako je jedan gledatelj bacio neki predmet u teren koji je pogodio Borisa Malića malo iznad oka, a srećom je sve prošlo bez ozbiljnih posljedica! Za takvo ponašanje nemamo riječi, a još je gore što taj gledatelj uopće nije udaljen iz dvorane, što znači da je još uvijek u nekim sredinama takvo ponašanje opravdano.

Uzvrat se igra u Pločama u utorak u 19 sati. Pozivamo sve domaće i gostujuće navijače da dođu u dvoranu i navijaju za svoju momčad. Nadamo se da će sve proći u mirnom ozračju i da pojedinci neće svojim ponašanjem narušiti derbi između ova dva kluba.

Post je objavljen 01.03.2012. u 12:01 sati.